ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σπ. Σκιαδαρέσης μέσω... Προαστιακού κατά Σπηλιόπουλου

Με σκωπτικό τρόπο σχολιάζει τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη δρομολογίων του Προαστιακού για την Κάτω Αχαΐα, ο περιφερειακός σύμβουλος, Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και ταυτόχρονα Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΣΕ, Κώστα Σπηλιόπουλου.

«Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ. Σπηλιόπουλος βεβαίωνε με κάθε τρόπο απευθυνόμενος στο Σώμα ότι: «Την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα γίνει επίσημα η λειτουργία του Προαστιακού προς την κάτω Αχαγιά, κανονικά και με δρομολόγια. Όχι για το θεαθήναι με καπέλα για επικοινωνιακούς λόγους», σχολιάζει ο κ. Σκιαδαρέσης και σημειώνει: «Εμείς είμαστε εδώ και με μεγάλη μας χαρά, με το πρώτο κιόλας δρομολόγιο του Προαστιακού (είμαστε ήδη στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας του Φεβρουαρίου), θα σας βγάλουμε το καπέλο, ευχόμενοι το έργο αυτό να ανακουφίσει τους συμπολίτες μας της Δυτικής Αχαΐας και τους επισκέπτες αυτής. 

Ευχής έργον θα ήταν να μεριμνήσει ο ΟΣΕ (αν δεν έχει ήδη γίνει) να υπάρξει σύντομα και σύνδεση του Προαστιακού με άλλα μέσα του ΟΣΕ από και προς το αεροδρόμιο του Αράξου! Καλά δρομολόγια !! (αλλά όχι μόνο στις ανακοινώσεις...)»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search