ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Ώρα Πατρών για τη συμμετοχή στην Πανηλειακή Κινητοποίηση

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ώρας Πατρών:  Κύριε Δήμαρχε, Όπως γνωρίζετε στις 26/2/2020 η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Πανηλειακού Συμβουλίου Αιρετών με την ευρεία συμμετοχή φορέων από τους Νομούς Ηλείας, Αχαΐας, Μεσσηνίας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας θα συμμετάσχουν σε κινητοποίηση στη θέση Βουπράσιο για την επιτάχυνση της κατασκευής της Πατρών-Πύργου όπως είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Γνωρίζετε ότι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κος Καραμανλής Κωνσταντίνος επιθυμεί το έργο να δοθεί στους «αρεστούς» της κυβέρνησης της ΝΔ, εργολάβους της «Ολυμπίας Οδού» με άμεση συνέπεια το έργο να καθυστερήσει για άλλη μια 5ετία γεγονός που θα προκαλέσει νέα καθυστέρηση και νέο «κύκλο αίματος».

Η παράταξή μας ευθύς εξ αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο σας πρότεινε, να δημιουργηθεί κοινή συντονιστική επιτροπή, όπου θα αναλάβει πρωτοβουλίες και κοινές δράσεις, διότι μόνο έτσι η επιτυχία είναι δεδομένη. Με την ενότητα των δύο Νομών και όχι μόνο.

Κύριε Δήμαρχε, Αφού δεν συγκαλέσατε Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα να προχωρήσετε έστω σε συμβούλιο εκ περιφοράς, ώστε η Πάτρα να ενώσει την φωνή της με τους φορείς όλων των Νομών. Φυσικά η θέση της παράταξής μας «ΩΡΑ Πατρών» είναι η συμμετοχή μας στην ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ κινητοποίηση.

Ο επικεφαλής της «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» Γιώργος Ρώρος

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search