ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

2,1 εκ. ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στο Χάραδρο

 

Τη σύμβαση του έργου «Εργασίες συντήρησης- αποκατάστασης υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων ποταμού Χάραδρου και κλάδων ή όμορων χειμάρρων αυτού Π.Ε Αχαΐας» υπέγραψε μαζί με τον ανάδοχο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης. 

Βάσει αυτής, προβλέπεται να εκτελεστούν στον ποταμό Χάραδρο εργασίες συντήρησης στα υφιστάμενα αντιπλημμυρικά του ποταμού, με συνολικό προϋπολογισμό 2,1 εκατομμύρια ευρώ.  

Για τη συντήρηση και αποκατάσταση των υφιστάμενων αντιπλημμυρικών θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

• Άρση προσχώσεων κάτω από υφιστάμενα τεχνικά

• Εκσκαφή υφιστάμενων θεμελίων τεχνικών έργων

• Καθαιρέσεις μεμονωμένων στοιχείων ή τμημάτων κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα

• Καθαρισμοί κοιτών, απομάκρυνση απορριμμάτων, μπαζών και αυτοφυούς βλάστησης

• Κατασκευές κατεστραμμένων υφιστάμενων τεχνικών

• Αποκατάσταση  υφιστάμενων και κατασκευή νέων σαραζανέτ και αναχωμάτων 

Οι αποκαταστάσεις θα πραγματοποιηθούν σε επτά θέσεις που έχει υποδείξει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, ενώ επιπλέον, τα συνεργεία θα επεμβαίνουν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και για την αποκατάσταση νέων προβλημάτων που ενδέχεται να  παρουσιαστούν.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον δρόμο προς τη φυλακή έδειξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 48χρονο που καταδικάστηκε τελεσίδικα επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά και εξύβρισε μία νεαρή γυναίκα, μέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διερεύνηση αδικημάτων όπως αυτό της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως από τα αστυνομικά όργανα, ζητούν οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search