ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

H "Ώρα Πατρών" για την ακύρωση του καρναβαλιού

Η απόφαση για τη ματαίωση του Πατρινού Καρναβαλιού ήταν μια απόφαση που δεν πάρθηκε στην Πάτρα. Ήταν μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης η οποία νομιμοποιήθηκε με συνέντευξη του κ. Πελετίδη αρκετές ώρες πριν τη σύγκλιση του σχετικού δημοτικού συμβουλίου.
Ήταν μια απόφαση οδυνηρή πλην όμως αναγκαία. Κατά πόσο είναι και απόφαση ικανή να ανασχέσει την εξάπλωση του κορονοιού θα αποδειχθεί στη συνέχεια σε συνάφεια με τα υπόλοιπα μέτρα που θα λάβει η Πολιτεία.

Ωστόσο, αυτό που μένει στην Πάτρα είναι ένας διάχυτος φόβος αφενός για την επάρκεια του μέτρου, ιδίως αν αναλογιστούμε ότι δεν ελήφθησαν ανάλογες προβλέψεις για το σύνολο των υπόλοιπων πολυπληθών συγκεντρώσεων αφετέρου για τον τρόπο αναπλήρωσης του χαμένου εισοδήματος των χιλιάδων μικροεπαγγελματιών που σχετίζονται με τις καρναβαλικές δραστηριότητες με συγκεκριμένες ενέργειες της Πολιτείας αλλά και του Δήμου.

Ο ρόλος της δημοτικής αρχής είναι απλά ανύπαρκτος. Αφού διαβεβαίωνε επί ημέρες ότι το Καρναβάλι δεν ματαιώνεται, έθεσε στο τραπέζι τη διοργάνωση καρναβαλιού τον Ιούνιο, χωρίς να θέσει καν το θέμα στον αρμόδιο Καρναβαλικό Οργανισμό! Δεν τολμάμε να φανταστούμε 40 βαθμούς με πλήρη καρναβαλική στολή και χορό στο καυτό οδόστρωμα. Για τη δημοτική αρχή όμως ίσως  είναι καλύτερη η θερμοπληξία από την ίωση! Τόση σχέση έχουν με το Καρναβάλι, τόσα λένε!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε σήμερα Πέμπτη η Δημοτική Αρχή της  Πάτρας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει γνωστό ότι η κυβέρνηση προχωράει στην επιφανειακή διέλευση του  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μία ακόμη ώρα καθυστέρηση, στις 20:00 αντί για τις 18:00 (ώρα Ελλάδας), θα αρχίσει το Eurogroup, όπως έκανε γνωστό ο Λουίς Ρέγκο, εκπρόσωπος Τύπου του πρόεδρου του Συμβουλίου. Ό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μία ημέρα μετά την κατηγορηματική διάψευση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού Τύπου που αναφέρονται σε ειλημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αλήθεια είναι! Με αυτή την Κυβέρνηση δεν πρέπει κανένας να κοιμάται ήσυχος! Ούτε σε καραντίνα, ούτε μπροστά στον μέγιστο κίνδυνο που απειλεί την χώρα. Και είναι βέβαιο ότι η υγειον . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αλήθεια είναι! Με αυτή την Κυβέρνηση δεν πρέπει κανένας να κοιμάται ήσυχος! Ούτε σε καραντίνα, ούτε μπροστά στον μέγιστο κίνδυνο που απειλεί την χώρα. Και είναι βέβαιο ότι η υγειονομική κρίση και οι τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκαν από πολίτη προχθές το μεσημέρι, σε χωριό της  Αμφιλοχίας, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε αγρόκτημα, δυο οξειδωμένες μη λειτουργικές χειροβομβίδες. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Nεότερη ενημέρωση: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα, στην Βούντενη Πατρών και καίει έκταση με καλαμιές περίπου 2 στρεμμάτων  Στο σημείο επιχειρ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search