ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

H "Ώρα Πατρών" για την ακύρωση του καρναβαλιού

Η απόφαση για τη ματαίωση του Πατρινού Καρναβαλιού ήταν μια απόφαση που δεν πάρθηκε στην Πάτρα. Ήταν μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης η οποία νομιμοποιήθηκε με συνέντευξη του κ. Πελετίδη αρκετές ώρες πριν τη σύγκλιση του σχετικού δημοτικού συμβουλίου.
Ήταν μια απόφαση οδυνηρή πλην όμως αναγκαία. Κατά πόσο είναι και απόφαση ικανή να ανασχέσει την εξάπλωση του κορονοιού θα αποδειχθεί στη συνέχεια σε συνάφεια με τα υπόλοιπα μέτρα που θα λάβει η Πολιτεία.

Ωστόσο, αυτό που μένει στην Πάτρα είναι ένας διάχυτος φόβος αφενός για την επάρκεια του μέτρου, ιδίως αν αναλογιστούμε ότι δεν ελήφθησαν ανάλογες προβλέψεις για το σύνολο των υπόλοιπων πολυπληθών συγκεντρώσεων αφετέρου για τον τρόπο αναπλήρωσης του χαμένου εισοδήματος των χιλιάδων μικροεπαγγελματιών που σχετίζονται με τις καρναβαλικές δραστηριότητες με συγκεκριμένες ενέργειες της Πολιτείας αλλά και του Δήμου.

Ο ρόλος της δημοτικής αρχής είναι απλά ανύπαρκτος. Αφού διαβεβαίωνε επί ημέρες ότι το Καρναβάλι δεν ματαιώνεται, έθεσε στο τραπέζι τη διοργάνωση καρναβαλιού τον Ιούνιο, χωρίς να θέσει καν το θέμα στον αρμόδιο Καρναβαλικό Οργανισμό! Δεν τολμάμε να φανταστούμε 40 βαθμούς με πλήρη καρναβαλική στολή και χορό στο καυτό οδόστρωμα. Για τη δημοτική αρχή όμως ίσως  είναι καλύτερη η θερμοπληξία από την ίωση! Τόση σχέση έχουν με το Καρναβάλι, τόσα λένε!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πάργας καλείται να λύσει το πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα ζώα, που κυκλοφορούν στους δρόμους της περιοχής, και ψάχνει τσοπάνη για να τα μαζέψει.     Πρόβλημα με τα ανεπιτήρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ιστορία μιας γυναίκας από την Πάτρα, που μετά από τρεις αποβολές και κατά τη διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης της, διαγωνίστηκε με καρκίνο του μαστού. Η γυναίκα, παρά . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αρκετούς Πατρινούς ασθενείς, όταν διαπίστωσαν ότι στο ΑΜΚΑ τους είχαν συνταγογραφηθεί ναρκωτικά φάρμακα τα οποία ουδέποτε είχαν πάρει. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την εφαρμογή της χιλιομετρικής χρέωσης από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αλλά και την εγκατάσταση δύο νέων σταθμών φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο Αίγιο και το Βέλο Κορινθίας μέχρι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ιστορία μιας γυναίκας από την Πάτρα, που μετά από τρεις αποβολές και κατά τη διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης της, διαγωνίστηκε με καρκίνο του μαστού. Η γυναίκα, παρά τις αντιξοότητες κατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την εφαρμογή της χιλιομετρικής χρέωσης από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αλλά και την εγκατάσταση δύο νέων σταθμών φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο Αίγιο και το Βέλο Κορινθίας μέχρι το τέλος του τρέχον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές στο  Σωματείο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκαν στις 6 και 7 Ιουλίου 2020. Στις εκλογές συμμετείχαν πέντε  ψηφοδέλτια 
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search