ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συμμετέχουν στο κάλεσμα για προσφορά του 50% του μισθού τους Φαρμάκης και Μπονάνος

«Η εθελοντική προσφορά για τη στήριξη του δημοσίου συστήματος υγείας στη μάχη κατά του covid19 πηγάζει πάντα από το “διάλογο” που ο καθένας έχει με τη συνείδησή του και αποτελεί πάντα συνάρτηση του “θέλω” και “μπορώ”» αναφέρει ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, σε ανάρτησή του, εξαγγέλλοντας ότι με «μεγάλη χαρά», όπως σημειώνει, συμμετέχει στην πρωτοβουλία να διαθέσει το 50% των μισθών Απριλίου και Μαΐου στον ειδικό λογαριασμό, για την ενίσχυση των νοσοκομείων της Δυτικής Ελλάδας.

Και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας όμως, Χαράλαμπος Μπονάνος, ανακοίνωσε χθες ότι θα δώσει τον μισό μισθό του για τα νοσοκομεία, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι βρίσκεται σε επαφές με ιδιώτες για την ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. «Στον πόλεμο αυτό είμαστε όλοι μαζί, είμαστε σε μια κοινωνία συνεκτική. Μένουμε σπίτι με αλληλοβοήθεια» ήταν το μήνυμά του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη ο Εσπερινος κεκλεισμένων των θυρών παρουσία έντονης αστυνομικής παρουσίας . Πιστοί προσπάθησαν να προσεγγίσουν αλλά απομακρύνθηκαν διακριτικά από τους αστυνομικούς. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

85 συμπολίτες μας κατέληξαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ενώ έχουν καταγραφεί συνολικά 2406 θάνατοι από κορονοϊό. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επικοινωνία με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο είχε σήμερα ο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, λίγες ώρες πριν πάρει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό όπου ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Πα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο των επαφών και της συνεργασίας του Δήμου Αιγιαλείας με τον ΕΟΔΥ, από το γραφείο Δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου ανακοινώνεται πως την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου και ώρες από 10 το πρωί έως 3 τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μητροπολίτης Πατρών ευλόγησε την Πάτρα και τους πιστούς που δεν μπόρεσαν να προσκυνήσουν την Τιμία Κάρα και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου..Οπως βλέπετε πήρε την Τιμία Κάρα και τη μετέφερε στο κέν
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search