ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμαρχος Πύργου: «Άμεσα να χορηγηθεί επίδομα και στο προσωπικό των Δήμων»

Επιστολή έστειλε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικαίων Δ. Παπαστεργίου στην οποία αναφέρει:

«Σήμερα αναδεικνύεται περισσότερο από ποτέ ο κοινωνικός ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης, με την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών καθαριότητας , απολύμανσης κοινοχρήστων χώρων, φύλαξης και εφαρμογής των πολιτικών για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοιού .

Η πόλη πρέπει να λειτουργήσει. Το οφείλουμε στους Δημότες μας όλοι εμείς , οι οποίοι ταχθήκαμε, με τη λαϊκή ετυμηγορία να τους υπηρετήσουμε.»

Προτείνει, άμεσα να χορηγηθεί επίδομα και στο προσωπικό των Δήμων που προσέρχονται καθημερινά στην εργασία τους και οι οποίοι έχουν επωμισθεί όλο το βάρος της λειτουργίας του Δήμου, και θα πρέπει να αγωνιστούμε για να μην επιτραπεί στο μέλλον καμία περικοπή μισθού στους υπαλλήλους των Δήμων που σηκώνουν το βάρος των αρμοδιοτήτων που έχει μεταφερθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δυο Βρετανοί κωμικοί περιδιαβαίνουν την Ελλάδα, θέλοντας να ακολουθήσουν τα βήμα του ομηρικού Οδυσσέα, σε ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή, ενώ . . .
LIFE STYLE

Την οργή και την απόγνωσή του για το αβέβαιο μέλλον των στούντιο τατουάζ στη χώρα μας εξέφρασε μέσω Facebook, καθώς το επάγγελμά του είναι από αυτά που έχουν σαρωθεί από την πανδημ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσιεύματα για τη σύλληψη του λεγόμενου "Δράκου του Κάβου" φιλοξενεί ο βρετανικός Τύπος. Ένα από τα θύματά του, η Κέλι Μόργκαν, όταν έμαθε ότι τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη σύλληψ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σενάρια περί μείωσης μισθών και συντάξεων διαψεύδει κατηγορηματικά ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. «Δεν συζητάμε περικοπές μισθών και συντάξεων», τόνισε μιλώντας στο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητικοί σύλλογοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στο Βασίλη Δημάκη σήμερα το απόγευμα στην την Πλατεία Γεωργίου."Ο εμπαιγμός του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Γενικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση σκόρπισε στην Πάτρα, η είδηση του θανάτου του Γιώργου Λιναρδάτου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τη Δευτέρα, έχασε τη μάχη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» διοργανώνει στην Πάτρα, από τις 25 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2020, το μαραθώνιο τεχνολογίας και καινοτόμων ιδεών BOOST Hackathon, για την
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search