ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ζακ Κωστόπουλος: Στις 21 Οκτωβρίου ορίστηκε η δίκη

Για τις 21 Οκτωβρίου ορίστηκε η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, τον Σεπτέμβριο του 2018.   Τον περασμένο Ιανουάριο είχαν παραπεμφθεί να δικαστούν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου έξι κατηγορούμενοι για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην οδό Γλάδστωνος, όπου έγινε η βίαιη επίθεση στον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο, τον μεσίτη και τους τέσσερις αστυνομικούς που επιλήφθηκαν του επεισοδίου.   Στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ζακ Κωστόπουλος εγκλωβίστηκε σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια. Στην προσπάθειά του να απεγκλωβιστεί, πέρασε μέσα από την τζαμαρία, ενώ παράλληλα δέχθηκε άγρια χτυπήματα.   Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών «ο θάνατος προκλήθηκε από ισχαιμικό επεισόδιο που συνδέεται αιτιωδώς με τα πολλαπλά τραύματα» που είχε το θύμα. «Ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου οφείλεται στις ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου που διαπιστώθηκαν ιστολογικώς. Με δεδομένη την απουσία υποκείμενης στεφανιαίας ή άλλης καρδιολογικής νόσου ή άλλης υποκείμενης παθολογικής οντότητας πλην της βαριάς υπατικής βλάβης, καθώς και τοξίκοσης, οι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου συνδέονται αιτιωδώς με τα πολλαπλά τραύματα που έφερε ο θανών σε διάφορα σημεία του σώματος. Μέσω μηχανισμού στρες- ο όρος στρες με την ιατρική έννοια του όρου- δηλαδή η αντίδραση του οργανισμού προκειμένου να αντιμετωπίσει εξωτερικά ερεθίσματα, όπως τραύματα, που τείνουν να μεταβάλλουν τη σωματική του ισορροπία», είχε δηλώσει τον Νοέμβριο του 2018 ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς.    

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search