ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ζακ Κωστόπουλος: Στις 21 Οκτωβρίου ορίστηκε η δίκη

Για τις 21 Οκτωβρίου ορίστηκε η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, τον Σεπτέμβριο του 2018.   Τον περασμένο Ιανουάριο είχαν παραπεμφθεί να δικαστούν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου έξι κατηγορούμενοι για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην οδό Γλάδστωνος, όπου έγινε η βίαιη επίθεση στον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο, τον μεσίτη και τους τέσσερις αστυνομικούς που επιλήφθηκαν του επεισοδίου.   Στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ζακ Κωστόπουλος εγκλωβίστηκε σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια. Στην προσπάθειά του να απεγκλωβιστεί, πέρασε μέσα από την τζαμαρία, ενώ παράλληλα δέχθηκε άγρια χτυπήματα.   Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών «ο θάνατος προκλήθηκε από ισχαιμικό επεισόδιο που συνδέεται αιτιωδώς με τα πολλαπλά τραύματα» που είχε το θύμα. «Ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου οφείλεται στις ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου που διαπιστώθηκαν ιστολογικώς. Με δεδομένη την απουσία υποκείμενης στεφανιαίας ή άλλης καρδιολογικής νόσου ή άλλης υποκείμενης παθολογικής οντότητας πλην της βαριάς υπατικής βλάβης, καθώς και τοξίκοσης, οι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου συνδέονται αιτιωδώς με τα πολλαπλά τραύματα που έφερε ο θανών σε διάφορα σημεία του σώματος. Μέσω μηχανισμού στρες- ο όρος στρες με την ιατρική έννοια του όρου- δηλαδή η αντίδραση του οργανισμού προκειμένου να αντιμετωπίσει εξωτερικά ερεθίσματα, όπως τραύματα, που τείνουν να μεταβάλλουν τη σωματική του ισορροπία», είχε δηλώσει τον Νοέμβριο του 2018 ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς.    

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η λογική «the winner takes it all» (ο νικητής τα παίρνει όλα) από την πρώτη… Κυριακή, αρκεί να κερδίζει καθαρή εντολή σε έναν νέο πήχη νίκης που θα κινείται πάνω από το 40 έως το . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τη δέσμευσή του Τζο Μπάιντεν να διασφαλίσει τη μη καταχρηστική και κακόβουλη χρήση αμερικανικής τεχνολογίας από κινεζικές εταιρίες υπογράμμισε εκπρόσωπός του αμερικανικού ΥΠΕΞ. Οπ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα εγκύκλιο για τα σχολεία με την οποία ρυθμίζονται τα κρίσιμα ζητήματα των απουσιών και της βαθμολόγησης μαθητών γυμνασίου και λυκείου εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας. Υπενθυμίζετ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαβρύτων, της Ενωσης Ξενοδόχων, των υπευθύνων του Χιονοδρομικού Αλ. Αγριου και Ευθ. Βαζαίου και του δημάρχου Θαν. Παπαδόπουλου έγινε, π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαβρύτων, της Ενωσης Ξενοδόχων, των υπευθύνων του Χιονοδρομικού Αλ. Αγριου και Ευθ. Βαζαίου και του δημάρχου Θαν. Παπαδόπουλου έγινε, προκειμένου να παρουσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με δεδομένα τα καλά και τα κακά νέα, όπως η αποδεδειγμένη ανάσχεση της βαριάς νόσησης με την κολχικίνη στη θεραπευτική φαρέτρα και στον αντίποδα οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού, η αύξηση της κίνησης των
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το όραμα για το έργο της επέκτασης του Οδοντωτού Καλαβρύτων προς την Αγία Λαύρα και προς το Χιονοδρομικό, παίρνει σάρκα και οστά όπως όλα δείχνουν, έχοντας λάβει, σύμφωνα με πληροφορίες το πράσινο φως
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search