ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο φονικό στη Μόρια: 23χρονη Αφγανή σκότωσε συνομήλικη της

Νεκρή διακομίσθηκε σήμερα Παρασκευή αργά το απόγευμα στο ιατρείο του ΕΟΔΥ μέσα στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, 23χρονη Αφγανή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μαχαιρώθηκε στο λαιμό από συνομήλικη ομοεθνή της μετά από μια φιλονικία των παιδιών τους.

Η δράστις αναζητείται αφού έχει διαφύγει στα γύρω βουνά. Οπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, η 23 μαχαίρωσε τη γυναίκα στο λαιμό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το φονικό έγινε μετά από καβγά μεταξύ των παιδιών των δυο γυναικών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πολύ χαρούμενη που επιτέλους θα επιστρέψει στο σπίτι της, δίπλα στα παιδιά της, είναι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό μετά τη απόφαση του δικαστηρίου για την αθώωσή της. Το α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ζημιές σε υποδομές προκλήθηκαν στην Ζαχάρω, από τον σεισμό 5,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις Στροφάδες, το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, από την ισχυρή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ζημιές σε υποδομές προκλήθηκαν στην Ζαχάρω, από τον σεισμό 5,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις Στροφάδες, το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, από την ισχυρή σεισμική δόνηση σημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
Image
Image

Search