ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Θετική αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»

«Συναγερμός» σήμανε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη, καθώς μία ειδικευόμενη αναισθησιολόγος βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.   Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία της ιχνηλάτησης στις επαφές της αναισθησιολόγου και μέσα στο νοσοκομείο, ενώ ήδη κάποιοι έχουν τεθεί σε καραντίνα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Αρκετοί από τους εργαζόμενους έχουν υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό, ενώ η αναισθησιολόγος- που εμφανίζει ήπια συμπτώματα- είναι σε καραντίνα στο σπίτι της.   Νωρίτερα την Τρίτη είχε γίνει γνωστό ότι εντοπίστηκε και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην κατασκήνωση στη Χαλκιδική. Μετά την 15χρονη, θετική στον ιό βρέθηκε και μία 11χρονη, από την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

 Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, έχουν καταγραφεί 3.826 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι είχαν καταγραφεί 24 νέες μολύνσεις σε 24 ώρες. Από αυτά τα κρούσματα, τα 4 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας και άλλα 3 «εισαγόμενα» προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο.   Ακόμη 6 κρούσματα εντοπίστηκαν στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης, 4 στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάς, 3 στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, 2 στην περιφερειακή ενότητα Αττικής και από 1 στην περιφερειακή ενότητα Ροδόπης και στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας.   

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Το δικαστήριο δε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
Image
Image

Search