ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού -Μικρή πτώση της θερμοκρασίας... τοπικές καταιγίδες

Δροσερός αλλά και... βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα, καθώς αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας 3 με βαθμούς Κελσίου και τοπικές βροχές. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι, αναμένονται στη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία και τη βόρεια Εύβοια.

Σποραδικές βροχές όμως αναμένονται και στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες, με τον καιρό να φέρνει καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, στην Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά 3 με 5 βαθμούς

Υπενθυμίζεται ότι από το μεσημέρι του Σαββάτου παρατηρήθηκαν βροχές και καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα, ενώ ξαφνικό μπουρίνι έπληξε και την Αττική.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι στη Μακεδονία και κυρίως στην κεντρική, θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα σταματήσουν.

Ανεμοι: Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι με την ίδια ένταση, που από το απόγευμα θα γίνουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερέα, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τις μεσημβρινές ώρες και απογευματινές ώρες κυρίως στα νότια, θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στη δυτική Πελοπόννησο.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στην ανατολική Πελοπόννησο αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ.

Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια θα είναι κατά τόπους ισχυρές και βελτίωση από το απόγευμα.

Ανεμοι: Από βόρειες διεθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα όμβρων στα ορεινά.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 και τοπικά στη νότια Κρήτη μέχρι 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πιθανώς πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες, μέχρι τις απογευματινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση στη συνέχεια.

Ανεμοι: Βόρειοι 4 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
Image
Image

Search