ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη με Τσιόδρα – Χαρδαλιά! Έρχονται νέα μέτρα;

Ο κορονοϊός επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει σημάνει συναγερμός στην Θεσσαλονίκη από τα αυξημένα κρούσματα.

Για τον λόγο αυτό, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη για την κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας στην Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη.

Η τηλεδιάσκεψη έγινε με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, του δήμαρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά και του επικεφαλής της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Σωτήρη Τσιόδρα.

Η αύξηση των κρουσμάτων σε Κεντρική Μακεδονία, με επίκεντρο τη συμπρωτεύουσα και τη Χαλκιδική αποτέλεσε το λόγο που πραγματοποιήθηκε η έκτακτη σύσκεψη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξετάζεται η επιβολή έκτακτων μέτρων σε συγκεκριμένες περιοχές και κυρίως στην πρωτεύουσα και Χαλκιδική.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση για τις εξελίξεις.

Πηγή: grtimes.gr.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής και η βουλεύτρια Μιλένα Αποστολάκη, ΚοινοβουλευτικήΥπεύθυνη του Τομέα Δικαιοσύνης, βρέθηκαν ως ομιλητ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η πορεία ύφεσης του κορωνοϊού στη χώρα μας αφού οι θάνατοι και οι διασωληνώσεις παρουσιάζουν πτωτική πορεία βάσει των στοιχείων του ΕΟΔΥ. Όπως προκύπτει από την εβδομα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην ετήσια εκδήλωση της εβδομάδας Drone  Amsterdam Drone Week (ADW)  που έγινε στο Άμστερνταμ το τριήμερο 15-17 Απριλίου 202, 4συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, κατόπιν πρόσκληση
Image
Image

Search