ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πλημμύρες στην Εύβοια: Κλειστές οι παραλίες σε Δήλεσι, Χαλκούτσι

Μετά τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες που αντικρίζουν οι κάτοικοι σε Δήλεσι, Ωρωπό και Χαλκούτσι.

 

Το κολύμπι σε αυτές τις περιοχές έχει απαγορευτεί, αλλά το απίστευτο είναι ότι τα νερά μετέφεραν και ερπετά, με αποτέλεσμα στο Δήλεσι οι κάτοικοι να κυνηγούν οχιές μέσα στα σπίτια τους.

 

Τα μηχανήματα δουλεύουν πυρετωδώς στον Ωρωπό για να καθαρίσουν τη θάλασσα. Οι εικόνες με τα μπάζα και τα σκουπίδια παντού, ανάγκασαν τις τοπικές αρχές να απαγορέψουν το κολύμπι για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες σε Ωρωπό, Δήλεσι και Χαλκούτσι, μέχρι να μπορέσουν να καθαριστούν οι παραλίες.

 

Απίστευτες εικόνες σε Δήλεσι, Χαλκούτσι και Ωρωπό

Τα παραλιακά χωριά απέναντι από την Εύβοια, μαζί με την οικολογική καταστροφή, αντιμετωπίζουν τώρα τον οικονομικό μαρασμό.

 

«Περιμέναμε αυτές τις μέρες, όχι για κέρδος, να ρεφάρουμε τη χασούρα της σεζόν».

 

Οι δήμοι έχουν συλλέξει υλικό από τις παραλίες για να δουν τα επίπεδα της μόλυνσης και την οικολογική καταστροφή.

 

Κυνηγούν φίδια μέσα στα σπίτια τους

Μεγάλο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι με τα ερπετά, τα οποία κυνηγούν και μέσα στα σπίτια τους.

 

«Με τα φερτά υλικά έχουν έρθει τα φίδια και σκοτώνουμε οχιές».

 

Οι δήμοι Ωρωπού και Τανάγρας έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ ανακοίνωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση θα επιβάλει νέους περιορισμούς στη βορειοανατολική Αγγλία, απαγορεύοντας τις επαφές μεταξύ προσώπων που . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριτική στο «Πρόγραμμα 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας», των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών ασκεί με ανακοίνωσή της η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της απομόνωσης εξαιτίας του κορονοϊού, είναι το αντικείμενο μιας πολύ ενδιαφέρουσας επιστημονικής έρευνας που διεξάγει το Κέντρο Μελετών Ασφ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ του δόγματος «όχι σε όλα» υιοθετούν μια διαστρεβλωμένη αντίληψη περί προοδευτικότητας αποδίδοντας τις εκάστοτε κοινωνικές επιταγές σε μία ύποπτη και ύπουλη προσπάθεια επι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η συνταγογράφηση για το εμβόλιο κατά της γρίπης και οι λίστες αναμονής στην Πάτρα, αλλά και γενικότερα στα φαρμακεία της Ελλάδος είναι μεγάλες. Όλοι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο και από το πρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη ταλαιπωρία για κατοίκους του Αγίου Βασιλείου της Πάτρας οι οποίοι είδαν τους φόβους τους να γίνονται πραγματικότητα σήμερα Δευτέρα λόγω της έντονης νεροποντής. Οι αυλές των σπιτιών τους πλημμύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάνω από 2.000 κλήσεις μοίρασε η Τροχαία τον Σεπτέμβριο προσπαθώντας να βάλει σε μία τάξη την αναρχία που χαρακτηρίζει τους δρόμους της Πάτρας και να μειώσει το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης. Μό
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search