ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Στέφανος : Θετικός στον κοροναϊό ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου που αυτοκτόνησε

Θετικός στον κοροναϊό είχε διαγνωστεί ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας στον Αγιο Στέφανο, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του.

 

Ο ίδιος, με πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα, είχε διαγνωστεί θετικός στον φονικό ιό έπειτα από rapid test που έκανε.

 

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να είχε επιβαρυνθεί η ψυχολογική κατάστασή του με τα τρία κρούσματα στον οίκο ευγηρίας, δύο εργαζομένων και μιας ηλικιωμένης.

 

 

«Δεν άντεξε ότι υπάρχει πιθανότητα να εκτεθεί»

Στο τραγικό συμβάν της αυτοκτονίας του ιδιοκτήτη του γηροκομείου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, Στέλιος Προσαλίκας.

 

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, υποστήριξε πως ήταν ο πιο στενός συνεργάτης που είχε. «Πήγα στη Μονάδα και πρώτη φορά στη ζωή μου… πήγα να λιποθυμήσω. Υπερβολικό αίσθημα ευθύνης του Δημήτρη».

 

«Μιλάμε για ένα παιδί εξαίρετο» είπε, σημειώνοντας πως είχε λατρεία στους ηλικιωμένους.

 

«Ήταν η μοναδική μονάδα που έκανε οικειοθελή καραντίνα 2,5 μήνες. Οδηγούσε και είχε μάσκα κι από πάνω προσωπίδα. Δεν άντεξε ότι υπάρχει πιθανότητα να εκτεθεί. Ήταν τέτοιο το αίσθημα της ευθύνης» πρόσθεσε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφασηΣυνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΥποδιεύθυνσηςΑσφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το τραγικό συμβάν έγινε στο 73,2 χλμ της παλαιός εθνικής οδού Κορίνθου-.Πατρών.   Αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 22χρονος. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η πολιτιστική μας παράδοση και η μουσική κληρονομιά είναι μοναδικές και αναντικατάστατες. Εμπλουτίζουν την προσωπική ζωή των πολιτών και αποτελούν τους πυλώνες για το μέλλον. Μια . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ελλάδα είναι η 2η ακριβότερη χώρα, στην τιμή αμόλυβδης βενζίνης, στην Ευρωζώνη και η  επίθεση του Ιράν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ισραήλ ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά γεγον . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφασηΣυνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΥποδιεύθυνσηςΑσφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η πολιτιστική μας παράδοση και η μουσική κληρονομιά είναι μοναδικές και αναντικατάστατες. Εμπλουτίζουν την προσωπική ζωή των πολιτών και αποτελούν τους πυλώνες για το μέλλον. Μια ξεχωριστή βραδιά κατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην γυν
Image
Image

Search