ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μπαλάσκας: 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα. Μου είναι αδιάφορο εάν είναι νεκρός

Μου είναι αδιάφορο εάν είναι ζωντανός ή νεκρός. 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα
 
Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η φρασεολογία που χρησιμοποίησε ο Σταύρος Μπαλάσκας, αναφερόμενος στον Δημήτρη Κουφοντίνα.  

Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς μίλησε για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας.

«Ξέρουμε ότι είμαστε στόχος από τους Κουφοντινόφιλους. Στη Λαμία τα έχουν παίξει οι συνάδελφοι. 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα. Άμα σας πω πόση δύναμη έχει όλος ο νομός θα μας φύγουν τα μαλλιά. Είναι τρελό» είπε στον ΑΝΤ1.

«Δηλαδή τον θεωρείται νεκρό;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης. «Το θέμα είναι πολιτικό, εγώ είμαι συνδικαλιστής, δεν με ενδιαφέρει ο κ. Κουφοντίνας. Με ενδιαφέρει να μην κλάψω άλλο συνάδελφό μου».
«Δύο παιδιά χθες πήγαν να τα κάψουν ζωντανά» είπε ο κ. Μπαλάσκας για το περιπολικό που δέχτηκε δύο μολότοφ στην Ούλοφ Πάλμε.

Στο στούντιο επικράτησε ένταση.

«Ποια είναι η διαφορά σου από αυτούς που θέλουν νεκρούς αστυνομικούς, και τους καταδικάζουμε» είπε ο Γιάννης Στρατάκης.

«Εγώ εκπροσωπώ την τάξη και αυτοί την αταξία. Υπερασπιστείτε τον κ. Κουφοντίνα όσο θέλετε. Μόνο πανό δεν σηκώσατε μέσα στο στούντιο που να λέει “I love Louka”» είπε φωνάζοντας ο κ. Μπαλάσκας στον δημοσιογράφο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
Image
Image

Search