ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η ενίσχυση των εμβολιασμών για την Covid-19 στο επίκεντρο της συνάντησης Γεωργιάδη – Τσιόδρα

Με τον γνωστό Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα συναντήθηκαν το πρωί ο νέος Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα δεδομένα για τον κορωνοϊό στη χώρα μας με δεδομένη την τεράστια έξαρση μετάδοσης του ιού που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

Ο κύριος Γεωργιάδης έθεσε σε προτεραιότητα την ενίσχυση των εμβολιασμών κατά την ομιλία του στην χθεσινή τελετή παράδοσης παραλαβής του υπουργείου υγείας. Είναι γεγονός ότι ο εμβολιαστικός ρυθμός δεν είναι ο επιθυμητός.

Για τον λόγο αυτό υπουργείο Υγείας και ειδικοί της δημόσιας υγείας συστήνουν σε όλα τα άτομα άνω των 60 ετών και τους ευάλωτους να πραγματοποιήσουν αναμνηστική δόση για να ενισχύσουν την προστασία τους έναντι του πανδημικού ιού.

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search