ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ένταση στη συγκέντρωση κατά της τρανσοφοβίας - Λεκτικές απειλές δέχτηκε ο Κασσελάκης

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης με κουκουλοφόρους στο σημείο όπου δύο άτομα ΛΟΑΤΚΙ+ δέχθηκαν ομοφοβική επίθεση το βράδυ του Σαββάτου (9/3).

Συλλογικότητες και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ + κοινότητας, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν ρατσιστικές και ομοφοβικές επιθέσεις, πραγματοποιούσαν- το απόγευμα της Κυριακής (10/3)- συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αριστοτέλους όταν δέχθηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους.

Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη και σε αστυνομικό!

Οι κουκουλοφόροι μάλιστα, αποπειράθηκαν να επιτεθούν και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος δίνει το παρών στο 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται στο Ολύμπιον.

Οι κουκουλοφόροι κρατούσαν λοστούς, ωστόσο αμέσως παρενέβη αστυνομικός που βρισκόταν έξω από το Ολύμπιον με αποτέλεσμα οι κουκουλοφόροι να στραφούν εναντίον του και να του επιτεθούν.

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search