Σε εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση σε Εθνικές Οδούς, λιμάνια και ΚΤΕΛ, ενώ μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στην Αττική Οδό.
Ειδικότερα με μεγάλη υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται το απόγευμα της Παρασκευής (15/3) στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην άνοδο του Κηφισού από το ύψος του Μοσχάτου έως την Αττική Οδό, στην άνοδο της Κηφισίας, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα, καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30΄από Κάντζα έως Μεταμόρφωση (έξοδος για Λαμία), στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, και στην Περιφ.Υμηττού 25΄-30΄ από Αγ. Παρασκευή έως Μεταμόρφωση.
Με πληρότητα 100% και έκτακτα δρομολόγια αναχωρούν από νωρίς τα ΚΤΕΛ για πολλές περιοχές της χώρας αλλά κυρίως την Πάτρα. Συγκεκριμένα το τριήμερο θα αναχωρήσουν 400 λεωφορεία με επισκέπτες που θα πάρουν μέρος στο καρναβάλι. Στις προτιμήσεις των εκδρομών βρίσκονται κι άλλοι προορισμοί όπως η Ξάνθη αλλά και η Καλαμάτα.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχει προγραμματιστεί ο απόπλους 11 πλοίων με 7.959 επιβάτες, το Σάββατο 6 πλοία με 3.047 επιβάτες και την Κυριακή 8 πλοία με 1.322 επιβάτες.
