ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: Άγρια επίθεση σκύλου σε 6χρονη – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα το κοριτσάκι

Ένα κορίτσι 6 ετών τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Τετάρτης όταν δέχθηκε επίθεση από σκύλο στην Υάμεια, στην Μεσσηνία.

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tharrosnews.gr, όταν μια παρέα παιδιών έπαιζε σε χωράφι. Ο σκύλος κατάφερε να φύγει από περιφραγμένο χώρο και να καταφέρει σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο και την πλάτη της 6χρονης.

Το κορίτσι σοκαρισμένο έχει διακομιστεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

 

ΠΗΓΗ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση στην Καβάλα. «Καλώ τον ελληνικό λαό, εδώ από την Καβάλα, να μην επιλέξει με πυξίδα τον φόβο για τα χειρότε . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η φανταστική χρονιά του Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού πιστοποιείται και με τις ατομικές διακρίσεις που λαμβάνει ο Μαροκινός επιθετικός. Μετά τον τίτλο του MVP στον . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εικόνα του κατεστραμμένου εκλογικού περιπτέρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα,είναι πραγματικά αποτρόπαια. Προκαλεί όχι μόνο οργή, αλλά και απογοήτευση, το ότι κάποιοισυμπολίτες . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα «ΝΕΑ» παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις ευρωεκλογές. «Στις ευρωεκλογές πρέπει να ηττηθεί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εικόνα του κατεστραμμένου εκλογικού περιπτέρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα,είναι πραγματικά αποτρόπαια. Προκαλεί όχι μόνο οργή, αλλά και απογοήτευση, το ότι κάποιοισυμπολίτες μας, πιθανώς νέοι ά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι, σήμερα το μεσημέρι, στην Πλαζ, όταν ένας άνδρας περίπου 40 χρονών, κυκλοφορούσε γυμνός. Στην παραλία υπήρξε αναστάτωση και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, που το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Γ΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικόέλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε,  διαπιστώθηκε ότι οιπι
Image
Image

Search