ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη ΛΑΡΚΟ: Νεκρός εργάτης μετά από έκρηξη

Ενα τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε προ ολίγου στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, στη Λάρυμνα της Φθιώτιδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τη ζωή του ένας 55χρονος εργάτης της ΛΑΡΚΟ. Ο νεκρός ήταν πατέρας τριών παιδιών και διέμενε με την οικογένειά του στη Μαλεσίνα της Φθιώτιδας. Ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Φθιώτιδας, επιβεβαίωσε την είδηση για την τραγωδία στη ΛΑΡΚΟ στο iefimerida.gr, τονίζοντας ότι «ακόμα δεν έχουν αποσύρει τη σορό από το σημείο οι διασώστες. Τον έχουμε εδώ μπροστά μας τον άνθρωπο. Πρόκειται περί τραγωδίας».

Τραγωδία στη ΛΑΡΚΟ: Στην αίθουσα χαλυβουργίας η μοιραία έκρηξη

Ο κ. Πολίτης επισήμανε ότι το δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ οφείλεται, κατά τα πρώτα στοιχεία, σε έκρηξη που σημειώθηκε στην αίθουσα της χαλυβουργίας. Οπως προκύπτει, υπό άγνωστες συνθήκες, την ώρα που οι εργαζόμενοι έριχναν το σιδηρονικέλιο μέσα στο νερό για να βγει το τελικό προϊόν, η δεξαμενή εξερράγη.

Το σημείο θα ελεγχθεί από πραγματογνώμονες προκειμένου να αποκαλυφθούν τα αίτια της τραγωδίας. Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στον ίδιο χώρο συνέβη ατύχημα και το πρωί της περασμένης Δευτέρας όταν κόπηκε ένα συρματόσχοινο που μεταφέρει φορτωμένο τον κάδο του μεταλλεύματος. Ωστόσο εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν κάποιος εργαζόμενος στο σημείο.

Τη λύπη του για το συμβάν στη ΛΑΡΚΟ εξέφρασε και ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης :Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εργαζόμενου στη #ΛΑΡΚΟ που χάθηκε σήμερα το πρωί. Δέσμευση από την πλευρά μας να διερευνήσουμε τα αίτια και να αποδοθούν οι ευθύνες, όπου ανήκουν, το ταχύτερο.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Καταπλακώθηκε από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση στο κτίριο της οδού Νεωρίων στον Πειραιά. Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 12 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάει ο καιρός από την Παρασκευή 19 Απρίλιου, με την ΕΜΥ να έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης και τους μετεωρολόγους, στηριζόμενοι στα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα, να . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Είναι να απορεί κανείς με το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά ένα 7χρονο παιδί από την Πάτρα, μαθητής δευτέρας δημοτικού που ξυλοκόπησε έναν 8χρονο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search