ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αθανάσιος Ράντος νέος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας

Την εκλογή του νέου προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ανακοίνωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Το Υπουργικό Συμβούλιο, κατόπιν εισήγησης του υπουργού Δικαιοσύνης, επέλεξε για τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας τον μέχρι σήμερα αρχαιότερο αντιπρόεδρό του, κ. Αθανάσιο Ράντο», αναφέρεται σχετικά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Δύο και πλέον χρόνια από την επανάφορά τους στην εξουσία και αφού περιόρισαν δραματικά τα δικαιώματα των γυναικών στο Αφγανιστάν, οι Ταλιμπάν επανέφεραν την θανατική ποινή του δημό . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Για μια ακόμη φορά πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι αναγκαστικές «παραιτήσεις» των πιο στενών συνεργατών του Κυριά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυτά έχει η πολιτική. Θα τα ακούσετε στην ομιλία μου»: Με αυτόν τον τρόπο απάντησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ένα πρώτο, σύντομο σχόλιο που έκανε για τις παραιτήσεις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search