ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Μενάνδρου! Ψάχνουν τον δράστη της φρικιαστικής δολοφονίας

Αστυνομικοί στην Μενάνδρου και στην ευρύτερη περιοχή της άγριας δολοφονίας. Αναζητούν τον Πακιστανό που δολοφόνησε τον Αφγανό, ο οποίος είναι… παλιός γνώριμος στις αρχές. “Σκούπα” και για τους διακινητές ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας, όπου το μεσημέρι της Πέμπτης (13.02.2020) αλλοδαπός κατέσφαξε έναν Αφγανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση έχει ως κύριο στόχο τον εντοπισμό ενός Πακιστανού, ο οποίος θεωρείται και ο δράστης της άγριας δολοφονίας μετά από σφοδρές συγκρούσεις συμμοριών στην Μενάνδρου.

Ο Πακιστανός φέρεται να είναι σεσημασμένος για παράνομη διακίνηση τσιγάρων και για ναρκωτικά, και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σεσημασμένος ήταν και ο Αφγανός που δολοφονήθηκε, και αυτός για λαθραία τσιγάρα και ναρκωτικά.

Ωστόσο με τη… ευκαιρία της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επιχειρούν και κατά της διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών στην περιοχή, αλλά και εντοπίζουν παράνομους μετανάστες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας σε ανακοίνωση του αναφέρει: Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταδικάζει το απαράδεκτο γεγονός της σύλληψης στο χώρο του σχολείου την Τρίτη 16/4, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπανώτα για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης. Οκ. Παπανώτας ακ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την απόφασή του να εξαιρέσει τον Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.Σε ανάρτησή του στο Χ, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι σέβεται τις α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γυναίκα, καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα στις Ιτιές. Σύμφωνα με  πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα" έχοντας τις αισθήσεις της. Μάλιστα την είχαν απεγκλωβίσε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας σε ανακοίνωση του αναφέρει: Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταδικάζει το απαράδεκτο γεγονός της σύλληψης στο χώρο του σχολείου την Τρίτη 16/4, ως κοινών εγκληματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφασηΣυνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΥποδιεύθυνσηςΑσφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η πολιτιστική μας παράδοση και η μουσική κληρονομιά είναι μοναδικές και αναντικατάστατες. Εμπλουτίζουν την προσωπική ζωή των πολιτών και αποτελούν τους πυλώνες για το μέλλον. Μια ξεχωριστή βραδιά κατ
Image
Image

Search