ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι φαρμακοποιοί θα μπορούν να εμβολιάζουν πλέον και με τη... "βούλα

Σεμινάρια πιστοποίησης των Φαρμακοποιών προκειμένου να μπορούν πλέον με απόλυτη νομιμότητα να κάνουν στους πολίτες εμβόλια για την εποχιακή γρίπη ή και αντιτετανικό ορό, βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας και η πιστοποίηση των Φαρμακοποιών που θα συμμετάσχουν, εκτιμάται ότι θα διευκολύνει χιλιάδες πολίτες οι οποίοι πλέον, έχοντας την συνταγή του γιατρού, θα μπορούν να εμβολιάζονται με ασφάλεια στο φαρμακείο της γειτονίας τους, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία να πρέπει να βρουν και πάλι το γιατρό τους για να τους εμβολιάσει.

Ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος εκπόνησαν ένα μεγαλόπνοο πρόγραμμα πιστοποίησης φαρμακοποιών για κάτι που ούτως ή άλλως γινόταν, καθώς εκτελούσαν συνταγές γιατρών με εμβόλια και αντιτετανικούς ορούς με την παρότρυνση των γιατρών να εκτελούνται οι ενέσεις στα φαρμακεία.

Η πιστοποίηση για την οποία τόσος λόγος γίνεται, έχει ως σκοπό την επικαιροποίηση της γνώσης των φαρμακοποιών όλων των γενεών και όλων των περιοχών της χώρας στα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα. Μάλιστα έγινε με την επίβλεψη της Ιατρικής σχολής της Κρήτης και χρησιμοποιήθηκαν οι πλατφόρμες σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search