ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αποχώρησε από τη διεύθυνση του Πόρτο Ρίο ο Δ. Σαλταπίδας

Αποχώρησε μετά από 33 χρόνια από τη θέση του Διευθυντή του Πόρτο Ρίο, ο Δημήτρης Σαλταπίδας. Συγκινημένος ο ίδιος σημειώνει για την πορεία του στη μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Πάτρας: 

Αγαπητοί Φίλοι, Αγαπητοί Συνεργάτες,

Ενας μεγάλος κύκλος που άνοιξε το 1987 κλίνει το 2020. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα της αποχώρησής μου από το PORTO RIO , από τη θέση του Δντή. Είναι μια απόφαση δύσκολη, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά . Ηταν 30 χρόνια σαν ταινία κινηματογράφου, που εύχομαι κάθε συνάδελφος να ζήσει. Με χαρές- λύπες- συγκινήσεις με ευκαιρίες που μου δόθηκαν να υποδεχτώ από απλούς ανθρώπους μέχρι αρχηγούς κρατών- πρωθυπουργούς - πρίγκιπες- επιστήμονες- ανθρώπους των γραμμάτων και τεχνών και βέβαια καθημερινός αγώνας για το καλύτερο και είμαι ευτυχής γι΄αυτό. Θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ:

Τις οικογένειες Αρφάνη- Χιώνη, Μαυράκη, και Καλίγερου για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Τους συνεργάτες μου που στήριξαν τις προσπάθειες των επιχειρηματιών , τις υπηρεσίες και φορείς και τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ανθρώπους του τουρισμού για τη βοήθειά τους και την άψογη συνεργασία . Μια συνεργασία που με τους περισσότερους έχει εξελιχθεί σε φιλία και έτσι θα παραμείνει. ΕΎΧΟΜΑΙ μέσα από την καρδιά μου το PORTO RIO να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και οι προσπάθειες χρόνων να αποδώσουν καρπούς.

Δημ. Σαλταπίδας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιαλτικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι προβλέψεις από την ερευνητική ομάδα HERACLES και το ΑΠΘ για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας προτείνοντας συγκεκριμένα μέτρα, προκ . . .
LIFE STYLE

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία χαλαρώνει και γεμίζει τις… μπαταρίες της επιστρέψει ξανά στα τηλεοπτικά πλατό του Mega. Η γνωστή δημοσιογρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O υφυπουργός  Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, υπέγραψε την απόφαση  με την οποία καθορίζονται οι λεπτομέρειες εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 18 του ν. 4714/2020 για τη μείω . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 203 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, σήμερα Κυριακή. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η επιβεβαίωση της σημαντικής ερευνητικής παραγωγής που πραγματοποιείται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ακόμη και στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αποτυπώνεται στα στοιχεία της βά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξαναχτύπησε ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, καθώς με αφορμή την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους περισσότερους κλειστούς χώρους, χαρακτηρίζει τη μάσκα ως «εργαλείο του διαβόλου» και προτρέπει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνωστισμός το Σάββατο το βράδυ σε νυχτερινό κατάστημα στην Πάτρα.  Όπως φαίνεται και από την χαρακτηριστική φωτογραφία δεκάδες νέες και νέοι διασκέδαζαν στο συγκεκριμένο κατάστημα, δίχως μέτρα προστα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search