ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θ. Αθανασόπουλος για τις απολύσεις στον ΚΟΔΗΠ: Περισσεύει η υποκρισία

"Είναι πλέον πασιφανές ότι η Δημοτική Αρχή έχει περιέλθει σε πολιτική περιδίνηση, μη μπορώντας να διαχειριστεί τις ανάγκες της κοινωνίας των Πατρών, τις ανάγκες της καθημερινότητας και κυρίως το ιερό δικαίωμα της εργασίας" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αθανάσιος Αθανασόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης "Πρωτεύουσα ξανά! Γρηγόρης Αλεξόπουλος" και μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, σχετικά με τις απολύσεις δύο εργαζομένων στον ΚΟΔΗΠ, εκ των οποίων η μια έγκυος. Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

"Χθες, μια άνευ προηγουμένου παρωδία εξελίχτηκε στις δικαστικές αίθουσες, όπου μάλιστα δια της νομικής υπηρεσίας του Δήμου εκφράστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο και ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά της Αυτοδιοίκησης, ότι απολυόμενες εργαζόμενες του Κοινωνικού Οργανισμού δεν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, κάτι που επιμελώς έως και σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων και ο Πρόεδρος του Οργανισμού φοβούνται να εκφέρουν και τις απολύσεις τις βαπτίζουν λήξη συμβάσεων.

Ο λαλίστατος κ. Τουλγαρίδης κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατάπιε κυριολεκτικά την γλώσσα του, ίσως και ηθελημένα, μη μπορώντας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ως όφειλε εκ΄του θεσμικού του ρόλου, αφήνοντας την νομική υπηρεσία να τοποθετηθεί επί του επίμαχου θέματος, όπερ σημαίνει, ότι απηχεί και τις επίσημες θέσεις της Δημοτικής Αρχής αλλά και του ιδίου του Προέδρου.

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και βασανιστικά για την Λαϊκή Συσπείρωση και τους εκφραστές αυτής.

Γιατί ο κ. Τουλγαρίδης δεν πήρε το λόγο και να απαιτήσει να τοποθετηθεί κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων;

Ποια η παρουσία του στο δικαστήριο;

Η νομική υπηρεσία απηχεί ή όχι την επίσημη θέση της Δημοτικής Αρχής;

Ποιες ενέργειες έκανε έως σήμερα ώστε να επανέλθουν οι απολυόμενες στην εργασία τους, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού;

Τι είναι αυτό που άλλαξε άρδην την πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής για την υπεράσπιση των εργαζομένων;

Ο Πατραϊκός λαός οφείλει να μάθει την αλήθεια, διότι από την επίσημη ανακοίνωση και το δελτίο τύπου του Δήμου Πατρέων δεν προκύπτουν απαντήσεις υπεύθυνες, παρά έωλες κατά την προσφιλή τακτική του Περισσού, που ανάγεται σε παρελθοντολογία κυβερνητική-πολιτική, στείρα δομημένη σε αριστερούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς ως κατάλοιπο και μετεξέλιξη σε θέση ευθύνης και διοίκησης που τώρα καλούνται να εφαρμόσουν και να διαχειριστούν στο Δήμο Πατρέων.

Όσο για το μεγάλο περίπατο και την πολιτική γυμναστική, τους παραπέμπω στις θέσεις που εξέφραζαν για την περιμετρική χάραξη της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, ενώ τώρα, ευαγγελίζονται την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικό Συμβουλίου και κατ΄επέκταση όλων των παρατάξεων, όταν μάλιστα αναθεμάτιζαν τον νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό της πόλης".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρών  σε συνεργασία με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων ,το Κέντρο Πρόληψης Καλλίπολις και το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης σας καλούν σε ανοι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν σύντομα στην υπόθεση της διαρροής των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων από το υπουργείο Εσωτερικών και τη χρήση τους από την ευρωβουλεύτρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγητό μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών για δύο νεαρές που έκλεψαν άνδρα στον πεζόδρομο της Κανάρη και “κρύφτηκαν” στα Δικαστήρια. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην γυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγητό μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών για δύο νεαρές που έκλεψαν άνδρα στον πεζόδρομο της Κανάρη και “κρύφτηκαν” στα Δικαστήρια. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο για την αναζήτηση των δύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στο facebook, δείχνει την αγάπη του για τα παιδιά του και την υπερηφάνεια του ταυτόχρονα για την πρόοδό τους σε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πα
Image
Image

Search