ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτικά προγράμματα για υποψήφιους ανάδοχους και θετούς γονείς

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενώνει δυνάμεις με το «Σκαγιοπούλειο» Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας,  με σκοπό την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για υποψήφιους ανάδοχους και θετούς γονείς.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 και ώρα 1 το μεσημέρι, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης θα υπογραφεί προγραμματική σύβαση στην έδρα της Περιφέρειας, στην Πάτρα.

«Επιτέλους και στην πατρίδα μας, με όρους διαφάνειας και ισονομίας, αλλά και συντόμευσης των διαδικασιών η μεγάλη υπόθεση της αναδοχής και της υιοθεσίας εκσυγχρονίζεται, ψηφιοποιείται και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υποστηρίζει και συμβάλει στην ολοκλήρωση μιας βαθιάς ανθρώπινης και κοινωνικής υπόθεσης» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος και πρόσθεσε:

«Την οικογενειακή θαλπωρή, θα την απολαύσουν όλα τα παιδιά και είμαστε αποφασισμένοι στην πράξη να δείξουμε ότι προστατεύουμε και υποστηρίζουμε κάθε παιδί  που δεν ήταν από τα τυχερά της ζωής. Γυρίζουμε σελίδα και στην υπόθεση της αναδοχής και υιοθεσίας με την υποστήριξη των εξειδικευμένων συνεργατών μας στην δημόσια υγεία και πρόνοια».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιαλτικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι προβλέψεις από την ερευνητική ομάδα HERACLES και το ΑΠΘ για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας προτείνοντας συγκεκριμένα μέτρα, προκ . . .
LIFE STYLE

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία χαλαρώνει και γεμίζει τις… μπαταρίες της επιστρέψει ξανά στα τηλεοπτικά πλατό του Mega. Η γνωστή δημοσιογρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O υφυπουργός  Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, υπέγραψε την απόφαση  με την οποία καθορίζονται οι λεπτομέρειες εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 18 του ν. 4714/2020 για τη μείω . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 203 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, σήμερα Κυριακή. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η επιβεβαίωση της σημαντικής ερευνητικής παραγωγής που πραγματοποιείται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ακόμη και στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αποτυπώνεται στα στοιχεία της βά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξαναχτύπησε ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, καθώς με αφορμή την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους περισσότερους κλειστούς χώρους, χαρακτηρίζει τη μάσκα ως «εργαλείο του διαβόλου» και προτρέπει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνωστισμός το Σάββατο το βράδυ σε νυχτερινό κατάστημα στην Πάτρα.  Όπως φαίνεται και από την χαρακτηριστική φωτογραφία δεκάδες νέες και νέοι διασκέδαζαν στο συγκεκριμένο κατάστημα, δίχως μέτρα προστα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search