ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρέσκο γάλα στα μέλη του συλλόγου Τριτέκνων δυτικής Αχαΐας

Ο σύλλογος Τρίτεκνων Οικογενειών Δυτικής Αχαΐας οι ΔΥΜΑΙΟΙ” ανακοινώνει:

“Η Πατρινή γαλακτοβιομηχανία “ΠΡΩΤΟ” μετά από επαφές που είχαμε , στηρίζει την οικογένεια και την ευαίσθητη ομαδα των Τριτέκνων έμπρακτα και μας χορηγεί σημαντική ποσότητα φρέσκου γάλακτος προκειμένου να διανεμηθεί στα μέλη του συλλόγου μας.

Η διανομή θα γίνει το Σάββατο

11 Ιουλίου 2020 από ώρα 10:00π.μ εως 13:00μ.μ στη διασταύρωση των οδών Π.Γαλανόπουλου και Πατρών Πύργου στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας(πλησίον καταστήματος ποδηλάτων ΜΑΤΖΟΥΡΗΣ).

Δικαιούχοι είναι τα μέλη του συλλόγου με θεωρημένες κάρτες για το 2020 αλλά θα γίνονται και νέες θεωρήσεις καρτών καθώς κ εγγραφές.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς κ τήρηση μέτρων προστασίας και αποστάσεων”.

Η Γραμματέας ο Πρόεδρος

Γ. Ρετσινά Δ.Μπαρμπούνης

Τηλ.επικοινωνίας 6909859700

6943481167.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διαστάσεις λαμβάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και στην Πάτρα η παραβατικότητα και η βία των ανηλίκων και η τοπική κοινωνία οφείλει να προσπαθήσει να ορθώσει  αναχώματα στο ανησ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας  για την Αντιπυρική Περίοδο 2024, ΚΑΛΕΙ τους ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές οικοπέδων να  φροντίσουν για τον καθαρισμό και την συντή
Image
Image

Search