ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Ζητά παράταση για την αναβάθμιση ταμειακών μηχανών

Επιστολή στο Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή απέστειλε ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών. Αίτημα η παράταση για την αναβάθμιση των φορολογικών ταμειακών μηχανών και ΑΔΗΜΕ που πρέπει να γίνει μέχρι τις 31 του τρέχοντος μηνός. 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

Παρακαλούμε πολύ να δοθεί παράταση για την αναβάθμιση των φορολογικών ταμειακών μηχανών και ΑΔΗΜΕ, που πρέπει να γίνουν μέχρι 31 Ιουλίου 2020.

Μετά το lockdown, σας ενημερώνουμε ότι το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων μας έχει συνοδευτεί με πτώση τζίρου 40% και πάνω.

Είναι αδύνατο να ανταπεξέλθουμε στο έξοδο αγοράς νέας φορολογικής ταμειακής μηχανής, ή αναβάθμισης των παλιών,με βάσει τις δεδομένες συνθήκες που επικρατούν στο Εμπόριο και την Επιχειρηματικότητα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Υ.) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υλοποιείται η επιθυμία παρά πολλών μελών του για επανεργοποίηση και λειτου . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2020-2021 για εγγραφές παιδιών στο Σταθμό του Δημοτικού Βρεφοκομείου, καθώς και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται, ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, κατά το . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Φωτεινό Αστέρι συνεχίζει δυναμικά την δράση του στα πλαίσια της προσφοράς και του εθελοντισμού, όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Το Δ.Σ  και οι εθελοντές  του συνεχίζουν με υπευθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η πεποίθησή μου ότι ζούμε σε μια χώρα που χωρίζεται σε πολίτες και δημόσιους υπαλλήλους, ξεκίνησα τη μέρα μου πηγαίνοντας το πρωί στο φούρνο για ψωμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η πεποίθησή μου ότι ζούμε σε μια χώρα που χωρίζεται σε πολίτες και δημόσιους υπαλλήλους, ξεκίνησα τη μέρα μου πηγαίνοντας το πρωί στο φούρνο για ψωμί, με τη μασκούλα μο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αγωνία της ανεύρεσης αίματος ώστε να καταστεί δυνατή η σωτήρια μετάγγισή τους ζουν 200 ασθενείς της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του ΠΓΝΠ. Πρόβλημα που προκύπτει σε τακτά χρονικά διαστήματα κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμο το επόμενο δεκαπενθήμερο για την ορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, χαρακτήρισε ο καθηγητής παθολογίας - λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Χαράλαμπος Γώγος.  Ο κ. Γώγος εξήγη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search