ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλαβή 21 νέων περιπολικών από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Την τρέχουσα εβδομάδα παρελήφθησαν μετά από πολλά έτη νέα  περιπολικά οχήματα από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Αχαΐας. Συγκεκριμένα παραδόθηκαν είκοσι ένα (21) νέα οχήματα Peugeot 308  BlueHDi 1.5L 130 ίππων με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ¨Ενεργητική Οδική  Ασφάλεια¨ που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τα  οχήματα αυτά διανεμήθηκαν ήδη σε υπηρεσίες με αντικείμενο τροχαίας  αστυνόμευσης όπως το Τμήμα Τροχαίας Πατρών και τα Αστυνομικά Τμήματα  Αιγιαλείας, Δυτικής Αχαΐας, Καλαβρύτων, Ακράτας, Ερύμανθου και Κλειτορίας.

 Σε  σύντομο χρονικό διάστημα θα παραδοθούν ακόμα τέσσερα (4) τετρακίνητα SUV οχήματα και έξι (6) δίκυκλες μοτοσυκλέτες και πάλι στα πλαίσια του συγκεκριμένου  προγράμματος.  
Πάγιο αίτημα και διεκδίκηση της Ένωσης μας είναι να εξοπλιστούν όλες οι  υπηρεσίες της Αχαΐας με σύγχρονα και ασφαλή οχήματα, το οποίο μπορεί να  πραγματοποιηθεί με την ορθολογική κατανομή των νέων οχημάτων, την  αναδιανομή των παλαιοτέρων σύγχρονής όμως τεχνολογίας που διαθέτουν ήδη  υπηρεσίες, αλλά και οχημάτων που ευελπιστούμε να δοθούν σύντομα από την  Ολύμπια Οδό Α.Ε., όπως έγινε και κατά το παρελθόν, αλλά βέβαια και με  προμήθεια νέων οχημάτων από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια εκ μέρος του συνόλου των  Συναδέλφων μας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το συνεχές ενδιαφέρον που  δείχνει για τον εξοπλισμό των Αστυνομικών υπηρεσιών σε οχήματα αλλά και  επιπλέον πρόσφατα, με την θεσμοθέτηση σημαντικού οικονομικού κεφαλαίου για  την κάλυψη εκτάκτων αναγκών Αστυνόμευσης της περιοχής της Αχαΐας.  

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Επαρκή εμβόλια για όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ ανάλογα με τον πληθυσμό τους και καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας ήταν ανάμεσα στα βασικά συμπεράσματα που προέκυψαν από την έκτακ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπορεί οι ευκαιρίες να μας κλείνουν το μάτι κάθε εβδομάδα, εντούτοις οι ελληνικές ομάδες δεν λένε να κάνουν μία υπέρβαση. Οι Τούρκοι δεν έχουν πάρει βαθμό ακόμα στους ομίλους. Το ί . . .
ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακοινώνει νέα μέτρα προκειμένου να ανακόψει την διασπορά της πανδημίας. Ο Αρκάς με ένα σκίτσο πρωί της Παρασκευής απο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επτά περιοχές είναι από σήμερα το πρωί στο επίπεδο 4, αυξημένου κινδύνου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας της Πολιτικής Προστασίας άλλαξε από τις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δύο άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν θετικά στο νοσοκομείο του Αιγίου, μετά τις ιχνηλατήσεις που έγιναν στην παθολογική κλινική. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές 25 άτομα είχαν εμφανίσει συμπτώμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

383 είναι οι σχολικές μονάδες ή τα τμήματα που έχουν τεθεί σε αναστολή λειτουργίας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Ο αριθμός αυτός πρεσβεύει περίπου το 0,62% των τμημάτων της χώρας, όπως μπορείτε να δείτε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ωρωπού με θύμα έναν εργαζόμενο που πρόσφατα είχε πιάσει δουλειά. Πρόκειται για τον Πατρινό 46χρονο Χρήστο Παπαδόπουλο. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στην αποκ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search