ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αυξάνονται οι έλεγχοι στα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ

Με ακόμα μεγαλύτερη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας στα Αστικά ΚΤΕΛ της Πάτρας, με τις εξορμήσεις να είναι συχνές, σχεδόν σε όλες τις γραμμές των λεωφορείων.

Οι έλεγχοι εστιάζονται στην χρήση της μάσκας, τόσο στους οδηγούς και στους εργαζόμενους της εταιρείας, όσο και στους επιβάτες.

Τα πρόστιμα πέφτουν σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς δεύτερη κουβέντα, ενώ παρά την συμμόρφωση του μεγαλύτερου μέρους του κόσμου, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν φορούν τη μάσκα.

Όμως οι έλεγχοι γίνονται και σε ότι αφορά τον τρόπο που την φορούν. Οι έλεγχοι αυτοί θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες θα πέσει ειδικό βάρος στις γραμμές του Αστικού ΚΤΕΛ που συγκοινωνεί με το Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η επιστροφή αρκετών φοιτητών στην βάση τους που πλέον χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση το λεωφορείο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε (ξανά) για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής περί σύνταξης μελέτης για την ανάπλαση των σιντριβανιών της πόλης, αρκεί να μη αποτελούν μέρος τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου 3.800 κεραυνοί είχαν καταγραφεί στα νότια της χώρας, ιδίως στην Κρήτη, έως τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης, από το σύστημα ανίχνευσης ηλεκτρικών εκκενώσεων ZEUS του Εθνικο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξήγησε τον λόγο που οδήγησε στην αναστολή της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.   Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστα . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Τη μεγάλη σημασία της βιταμίνης Ε στην ομαλή ανάπτυξη του νευρικού συστήματος αναδεικνύει πρόσφατη αμερικανική έρευνα με τη συμμετοχή της Δρ Χρύσας Κιούση από το Κολέγιο Φαρμακευτι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε (ξανά) για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής περί σύνταξης μελέτης για την ανάπλαση των σιντριβανιών της πόλης, αρκεί να μη αποτελούν μέρος της επικοινωνιακής τα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια έλαβαν χώρα σε Λύκειο της Πάτρας το πρωί της Τρίτης. Ομάδα μαθητών έβαλε φωτιά σε κάδο και μάλιστα πέταξε μέσα και εύφλεκτο υλικό ώστε η φλόγα να "φουντώσει" και στη συνέχεια έκοψαν και ένα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες από 3.500 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σχετικά με την ελεύθερη και ανεμπόδιστη κίνηση των πεζών, έχει βεβαιώσει σε οδηγούς η Αστυνομία από τον περασμένο Φεβρουάριο έως και το
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search