ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: «Βροχή» οι μαρτυρίες – Έσπασαν τα τηλέφωνα στην ΕΛΑΣ

Περισσότερες από 100 τηλεφωνικές κλήσεις πολιτών προς τις αστυνομικές αρχές έχουν γίνει μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο στα οποία απεικονίζονται οι δύο εκτελεστές να φτάνουν λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία στο σημείο που γάζωσαν με 10 σφαίρες το Γιώργο Καραϊβάζ.

 

Οι εικόνες που παρουσίασε χθες και το newsit.gr, στις οποίες φαίνονται οι δύο δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους να πλησιάζουν το σπίτι του αστυνομικού συντάκτη, είχε σαν αποτέλεσμα κινητοποιηθούν πολλοί πολίτες και μεταφέρουν πληροφορίες προς τις διωκτικές αρχές, με κάποιες από αυτές να ελέγχονται για το εάν μπορούν να αξιοποιηθούν.

 

Άτομα τα οποία βρίσκονταν κοντά στο σημείο που έγινε η δολοφονία, αλλά και σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας και κινούνταν πεζή ή με τα αυτοκίνητα τους, ανέφεραν στους αστυνομικού ότι είδαν μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν άτομα με τους σωματότυπους και το ρουχισμό των δραστών.

 

Ωστόσο από όλες παραπάνω τις μαρτυρίες εξετάζονται οι πιο σημαντικές, δηλαδή αυτές που ταιριάζουν με την ώρα του εγκλήματος αλλά και με την απόσταση από το σημείο της δολοφονίας.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024, ώρα 09:00,στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση πληρωμής Λειτουργικών Εξόδων (Δ.Ε.Η., Τηλεφωνικά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε στα 67 του χρόνια ένας από τους πιο γνωστούς φωτορεπόρτερ στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, ο Χρήστος Μπαντούνας. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search