ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει πάλι ο καιρός – Έρχεται επιδείνωση από Δευτέρα

Για αλλαγή του καιρού τα επόμενα 24ωρα προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου κάνοντας λόγο για λασποβροχές και μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

 

Σήμερα, λιακάδα θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας από τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ στο ανατολικό κομμάτι των νησιών ο καιρός θα είναι άστατος και θα βγάλει μπόρες.

 

Η αστάθεια αυτή δεν θα κρατήσει πολύ και σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Το βράδυ σύννεφα θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν γύρω στα 4 με 5 μποφόρ.

 

Η θερμοκρασία το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε από αρνητικές τιμές στο δυτικό ηπειρωτικό κομμάτι αλλά το μεσημέρι ο υδράργυρος θα ανέβει πάνω από τους 15 βαθμούς ακόμα και στα πιο ψυχρά σημεία και στην Αττική θα φτάσει μπορεί ακόμη και τους 21 βαθμούς Κελσίου. Θα υπάρχει ηλιοφάνεια και λίγη συννεφιά προς το απόγευμα και βράδυ.

 

Συννεφιά παντού στην Ελλάδα την Παρασκευή και λασποβροχές

 

Όπως τονίζει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ συννεφιές θα επικρατούν σε όλη τη χώρα την Παρασκευή (16/4) και οι πρώτες λασποβροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους ενώ το φαινόμενο βροχής με λάσπη θα συνεχιστεί και το Σάββατο καθώς θα έχουμε «ποτιστικού τύπου λασποβροχές που θα είναι πιο γενικευμένες στη βόρεια Ελλάδα».

 

Αν και ο καιρός, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα «ανοίξει» το απόγευμα του Σαββάτου, οι λασποβροχές θα επανέλθουν την Κυριακή κυρίως στη βορειοδυτική Ελλάδα.

 

Έρχεται επιδείνωση του καιρού

 

Νέα σταδιακή επιδείνωση του καιρού θα σημειωθεί τη Δευτέρα με αρκετές βροχές στα κεντρικά και τα νότια ενώ θα υπάρχουν και χιονοπτώσεις στα μεγάλα υψόμετρα.

 

Βάσει των προγνωστικών μοντέλων αυτή η επιδείνωση του καιρού αναμένεται να διαρκέσει από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης.

 

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί, τέλος, για επεισόδιο σημαντικής μεταφοράς σκόνης την Κυριακή και τη Δευτέρα ιδίως στην περιοχή της Κρήτης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search