ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πατρινός Νίκος Σιαδήμας ,νέος γραμματέας της Κ.Ε στην ΟΝΝΕΔ

Η ΝΟ.Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ νοιώθει δικαιωμένη και περήφανη. Σ’ ένα δύσκολο πράγματι νομό για την παράταξή μας, αισθανόμαστε χαρά και πολύ – πολύ – πολύ μεγάλη τιμή, που εκτός από τον πρόεδρο τον Παύλο το Μαρινάκη έχουμε και το Νίκο το Σιαδήμα νέο Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της τιμημένης Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Είναι βέβαιο ότι αυτή η Ο.Ν.ΝΕ.Δ με αυτή την ηγεσία που την χαρακτηρίζει η σεμνότητα, το ξεχωριστό ήθος, η αξιοπιστία και το ιδιαίτερο πολιτικό βεληνεκές, θα αφήσει ζωηρό αποτύπωμα στην σύγχρονη πολιτική ζωή της πατρίδας μας.

Ο Νίκος Σιαδήμας ανήκει στην ομάδα εκείνη των φοιτητών που ανέδειξαν την Δ.Α.Π και την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αχαΐας, στις μαζικότερες και δυναμικότερες της Ελλάδας.

Ευχόμαστε στους δικούς μας αυτούς ανθρώπους, τα καλύτερα, για το καλό όχι μόνο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. αλλά κυρίως της χώρας.

ΓΙΑ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Dr ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με τηλεδιάσκεψη συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ), υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκαν από πολίτη προχθές το μεσημέρι, σε χωριό της  Αμφιλοχίας, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε αγρόκτημα, δυο οξειδωμένες μη λειτουργικές χειροβομβίδες. Στο σημείο μ . . .
LIFE STYLE

Το τεύχος Απριλίου του Vogue Italia κυκλοφόρησε με ένα εντελώς κενό εξώφυλλο ως απάντηση στην εν εξελίξει κρίση της Covid-19.   Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Εμανουέλε Φαρνέτι . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Tρεις στις δέκα επιχειρήσεις στη Μεγάλη Βρετανία προχώρησε σε απολύσεις εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.   Σύμφωνα με την «Έρευνα για την επίδραση της Covid-19 στις επιχειρή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκαν από πολίτη προχθές το μεσημέρι, σε χωριό της  Αμφιλοχίας, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε αγρόκτημα, δυο οξειδωμένες μη λειτουργικές χειροβομβίδες. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Nεότερη ενημέρωση: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα, στην Βούντενη Πατρών και καίει έκταση με καλαμιές περίπου 2 στρεμμάτων  Στο σημείο επιχειρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Με το βλέμμα στη «μετά κορωνοϊού ημέρα», η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναλύει το νέο τουριστικό περιβάλλον και σχεδιάζει προσεκτικά την στρατηγική και τις δράσεις της, θέτοντας στο επίκεντρο τον εμπλ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search