ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωματείο "Ιπποκράτης": Το νέο πανό στον "Άγιο Ανδρέα"

Νέο πανό από το σωματείο εργαζομένων "Ιπποκράτης" αναρτήθηκε στην είσοδο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών "Άγιος Ανδρέας". Η διοίκηση του σωματείου μέσω ανακοίνωσης, εξηγεί τους λόγους της κίνησης               

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 

 Το 2017, την πιο κρίσιμη και καθοριστική περίοδο για την τύχη και την προοπτική του Νοσοκομείου  μας, έτυχε να έχουμε Διοίκηση μη συνεργάσιμη και δυστυχώς  κατώτερη των περιστάσεων. Η απειρία και η ανικανότητα του νέου τότε Διοικητή Θεόδ. Σερεμέτη, σε συνάρτηση με τον εγωισμό και την ¨Διοικητική ξεροκεφαλιά¨ που τον διακατείχε και βεβαίως το σοβαρότατο έλλειμμα συνεργασίας του με τους φορείς του Νοσοκομείου και τις υπηρεσίες

                 Είχε ως αποτέλεσμα

Να γίνει μια εφιαλτική μεταστέγαση, αυτή του ΝΝΘώρακος και του 409 στις κεντρικές κτιριακές μας εγκαταστάσεις, χωρίς δυστυχώς να υπάρχουν οι αναγκαίες και απαραίτητες γι΄ αυτήν την κίνηση υποδομές, χωρίς κανένα σοβαρό σχεδιασμό και μάλιστα βεβιασμένα και επιπόλαια.

          Αυτή  όμως η επιπολαιότητα Σερεμέτη, που θα στιγματίσει επί πολύ την λειτουργία του Νοσοκομείου, είχε ως συνέπεια την σοβαρή συρρίκνωση των υπηρεσιών του  409 και του ΝΝΘώρακος, που άναρχα εγκαταστάθηκαν στο κεντρικό κτίριο

                  Και το χειρότερο

Να μείνουν άστεγες 150 και πλέον Κλίνες, τμήματα και υπηρεσίες, άκρως αναγκαίες και απαραίτητες για τις ανάγκες της περιοχής μας και όχι μόνον.

          Αυτές λοιπόν οι εξελίξεις δημιούργησαν

την αναγκαιότητα νέων κτιριακών υποδομών, που αμέσως ξεκινήσαμε να διεκδικούμε, για την αντικατάσταση τουλάχιστον των χωρών του  409 και του ΝΝΘώρακος, των κτιρίων που παραμένουν ανεκμετάλλευτα, έρμαια στην φθορά του χρόνου.

                 Έτσι λοιπόν Ξεκινήσαμε να διεκδικούμε νέες κτιριακές υποδομές

Που να καλύπτουν το σύνολο των υπηρεσιών του Οργανισμού μας και να δίνουν περαιτέρω προοπτική ανάπτυξης για το Γ.Ν.Πατρών Αγ. Ανδρέας.

         Δυστυχώς όμως

Παρ΄ ότι το αίτημά μας έγινε αποδεκτό από την πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας και όχι μόνον, από τις αρχές του 2018, σήμερα σχεδόν δύο χρόνια μετά, οι μεγαλοστομίες Πολάκη, οι εξαγγελίες του και οι χωρίς αντίκρισμα δεσμεύσεις του, στο χώρο του Νοσοκομείου, - όπου δεχθήκαμε τότε  να έλθει, χωρίς αντιπαραθέσεις και τριβές κατόπιν διαπραγμάτευσης, γι΄ αυτόν τον σκοπό - αποδείχθηκαν δυστυχώς ψεύτικες.

      Έτσι λοιπόν

μετά απ’ αυτήν την αρνητικότατη εξέλιξη, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του κου Πολάκη, προέκυψε το σχετικό πανό, που σηματοδοτεί την έναρξη των  νέων αγώνων μας, για:

- Tο άκρως αναγκαίο και απαραίτητο νέο κτίριο.

- Τον μονόδρομο του χωροταξικού επαναπροσδιορισμού του Νοσοκομείου.

- Και βεβαίως την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων του οργανισμού

Καταγγέλλοντας παράλληλα την μεγάλη κοροϊδία Πολάκη, τον εμπαιγμό από την τότε πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας, αλλά και τα σοβαρά κατάλοιπα, τις επιπολαιότητες Σερεμέτη που ταλαιπωρούν και θα ταλαιπωρούν το Νοσοκομείο επί πολύ και σίγουρα μέχρις ότου γίνουν οι νέες κτιριακές υποδομές που διεκδικούμε.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Οχι μόνο τίμησε το έθιμο της Τσικνοπέμπτη ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Γιώργος Μιχαλόπουλος, αλλά φρόντισε να αποδείξει ότι γνωρίζει και από ψήσιμο! Έτσι όταν βρέθηκε σε ψησταρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στα χέρια των ανδρών της τοπικής Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας έπεσε ένας άνδρας 30 ετών ο οποίος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα (21-2-2020) το πρωί, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομίας Πόλεων Πατρών και ΕΛ.ΑΣ. « Ο Άγι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έχουν συλληφθεί περισσότερα από 15 άτομα Έλληνες και Βούλγαροι. Η επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστούν και άλλοι συνεργοί της πολυμελούς εγκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Οχι μόνο τίμησε το έθιμο της Τσικνοπέμπτη ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Γιώργος Μιχαλόπουλος, αλλά φρόντισε να αποδείξει ότι γνωρίζει και από ψήσιμο! Έτσι όταν βρέθηκε σε ψησταριά φρόντισε να ...ελ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα (21-2-2020) το πρωί, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομίας Πόλεων Πατρών και ΕΛ.ΑΣ. « Ο Άγιος Μηνάς» Υποστράτηγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θα συνεχίσουν και την προσεχή εβδομάδα τις κινητοποιήσεις του οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Συγκεκριμένα όπως αποφάσισε σε συνεδρίασή του το ΔΣ του συλλόγου θα πραγματοποιηθούν δίωρες στάσεις ερ
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search