ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωματείο "Ιπποκράτης": Το νέο πανό στον "Άγιο Ανδρέα"

Νέο πανό από το σωματείο εργαζομένων "Ιπποκράτης" αναρτήθηκε στην είσοδο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών "Άγιος Ανδρέας". Η διοίκηση του σωματείου μέσω ανακοίνωσης, εξηγεί τους λόγους της κίνησης               

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 

 Το 2017, την πιο κρίσιμη και καθοριστική περίοδο για την τύχη και την προοπτική του Νοσοκομείου  μας, έτυχε να έχουμε Διοίκηση μη συνεργάσιμη και δυστυχώς  κατώτερη των περιστάσεων. Η απειρία και η ανικανότητα του νέου τότε Διοικητή Θεόδ. Σερεμέτη, σε συνάρτηση με τον εγωισμό και την ¨Διοικητική ξεροκεφαλιά¨ που τον διακατείχε και βεβαίως το σοβαρότατο έλλειμμα συνεργασίας του με τους φορείς του Νοσοκομείου και τις υπηρεσίες

                 Είχε ως αποτέλεσμα

Να γίνει μια εφιαλτική μεταστέγαση, αυτή του ΝΝΘώρακος και του 409 στις κεντρικές κτιριακές μας εγκαταστάσεις, χωρίς δυστυχώς να υπάρχουν οι αναγκαίες και απαραίτητες γι΄ αυτήν την κίνηση υποδομές, χωρίς κανένα σοβαρό σχεδιασμό και μάλιστα βεβιασμένα και επιπόλαια.

          Αυτή  όμως η επιπολαιότητα Σερεμέτη, που θα στιγματίσει επί πολύ την λειτουργία του Νοσοκομείου, είχε ως συνέπεια την σοβαρή συρρίκνωση των υπηρεσιών του  409 και του ΝΝΘώρακος, που άναρχα εγκαταστάθηκαν στο κεντρικό κτίριο

                  Και το χειρότερο

Να μείνουν άστεγες 150 και πλέον Κλίνες, τμήματα και υπηρεσίες, άκρως αναγκαίες και απαραίτητες για τις ανάγκες της περιοχής μας και όχι μόνον.

          Αυτές λοιπόν οι εξελίξεις δημιούργησαν

την αναγκαιότητα νέων κτιριακών υποδομών, που αμέσως ξεκινήσαμε να διεκδικούμε, για την αντικατάσταση τουλάχιστον των χωρών του  409 και του ΝΝΘώρακος, των κτιρίων που παραμένουν ανεκμετάλλευτα, έρμαια στην φθορά του χρόνου.

                 Έτσι λοιπόν Ξεκινήσαμε να διεκδικούμε νέες κτιριακές υποδομές

Που να καλύπτουν το σύνολο των υπηρεσιών του Οργανισμού μας και να δίνουν περαιτέρω προοπτική ανάπτυξης για το Γ.Ν.Πατρών Αγ. Ανδρέας.

         Δυστυχώς όμως

Παρ΄ ότι το αίτημά μας έγινε αποδεκτό από την πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας και όχι μόνον, από τις αρχές του 2018, σήμερα σχεδόν δύο χρόνια μετά, οι μεγαλοστομίες Πολάκη, οι εξαγγελίες του και οι χωρίς αντίκρισμα δεσμεύσεις του, στο χώρο του Νοσοκομείου, - όπου δεχθήκαμε τότε  να έλθει, χωρίς αντιπαραθέσεις και τριβές κατόπιν διαπραγμάτευσης, γι΄ αυτόν τον σκοπό - αποδείχθηκαν δυστυχώς ψεύτικες.

      Έτσι λοιπόν

μετά απ’ αυτήν την αρνητικότατη εξέλιξη, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του κου Πολάκη, προέκυψε το σχετικό πανό, που σηματοδοτεί την έναρξη των  νέων αγώνων μας, για:

- Tο άκρως αναγκαίο και απαραίτητο νέο κτίριο.

- Τον μονόδρομο του χωροταξικού επαναπροσδιορισμού του Νοσοκομείου.

- Και βεβαίως την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων του οργανισμού

Καταγγέλλοντας παράλληλα την μεγάλη κοροϊδία Πολάκη, τον εμπαιγμό από την τότε πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας, αλλά και τα σοβαρά κατάλοιπα, τις επιπολαιότητες Σερεμέτη που ταλαιπωρούν και θα ταλαιπωρούν το Νοσοκομείο επί πολύ και σίγουρα μέχρις ότου γίνουν οι νέες κτιριακές υποδομές που διεκδικούμε.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείτε να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού ;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Τα τέλη κυκλοφορίας είναι ένα από τα… μεγαλύτερα φορολογικά “αγκάθια” και από την Πέμπτη, 07.11.2019, το Taxis ήρθε να μας το υπενθυμίσει, αφού έγινε γνωστό πως αναρτήθηκαν τα φετι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Περιμετρικής Πατρών, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες  συντήρησης που γίνονταν εδώ και μία εβδομάδα.Από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα από 200.000 νοικοκυριά παραμένουν βυθισμένα στο σκοτάδι έπειτα από τις σφοδρές χιονοπτώσεις που πλήττουν το Ρον Αλπ, οι οποίες προκάλεσαν τον θάνατο ενός οδηγού, που κα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την Δευτέρα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Συγκεκριμένα θα παρευρεθεί στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ  στο ξενοδοχείο Βυζαντινό στις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Περιμετρικής Πατρών, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες  συντήρησης που γίνονταν εδώ και μία εβδομάδα.Από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου είχε γίνει ολικό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, την ερχόμενη Τετάρτη 20Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα έχει συνάντηση με τον ΥπουργόΥποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.Από την Δημοτική Αρχή, θα ενημερωθο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια προφορική ιστορία της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου με ογδόντα τέσσερις (84) μαρτυρίες-συνεντεύξεις από ισάριθμους αφηγητές είναι το νέο βιβλίο του ιστορικού Ιάσονα Χανδρινού, επιστημονικού συνεργάτη
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search