ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019,  από 08:00 μέχρι 18:00, θα διεξαχθούν οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου  της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.) για τη ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπρόσωπων (ΣτΑ) και των μελών των Τοπικών Διοικήσεων (Τ.Δ.) των Περιφερειακών Τμημάτων (Π.Τ.).

Δικαίωμα ψήφου για τις εκλογές των μελών της ΣτΑ και των Τ.Δ. έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που θα έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας συνδρομής του έτους 2018 καθώς και όσοι εγγραφούν στο  Ο.Ε.Ε , μέχρι  την Παρασκευή  29  Νοεμβρίου 2019.

Για την εξυπηρέτηση των μελών μας, ενόψει των εκλογών, η υπηρεσία του 10ου Π.Τ. στην Πάτρα,  θα παραμείνει ανοικτή από 08:00΄ μέχρι 19:00΄ την επόμενη εβδομάδα, από την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 (τελευταία ημέρα για την εγγραφή νέων μελών και την εκπλήρωση των ταμειακών υποχρεώσεων των μελών του ΟΕΕ για να έχουν δικαίωμα ψήφου).

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», παρέστη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Δημοτικό Κ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη δύο ανηλίκων για κλοπή και για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ Χερσο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα -μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται 12 κακουργήματα- ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση δέντρων σημειώθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Ειδικότερα τα περιστατικά σημειώθηκαν σε Ρίο, Ακταίο και Τριταία και στα σημεία κλήθηκε η Πυροσβεστική . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση δέντρων σημειώθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Ειδικότερα τα περιστατικά σημειώθηκαν σε Ρίο, Ακταίο και Τριταία και στα σημεία κλήθηκε η Πυροσβεστική.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο & Ελεγκτική Επιτροπή Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων. Μετά από πρόταση του πλειοψηφίσαντος των αρχαιρεσιών που διεξ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκε, τη Δευτέρα (22 Απρίλη) το απόγευμα στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, τις ομάδες της αστρονομίας του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς και τους εκπαιδευτικούς τους, που
Image
Image

Search