ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Το 2020 θα αναδειχθεί ο εργολάβος για την κατασκευή του εργοστασίου στο Φλόκα

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο, παρουσίασε το σύνολο των ενεργειών που έγιναν μέχρι σήμερα, για να είναι έτοιμος ο σχεδιασμός για την διαχείριση των απορριμμάτων και να υποβληθεί άμεσα για χρηματοδότηση. Το 2020 είναι δυνατόν να αναδειχθεί ο εργολάβος για την κατασκευή του εργοστασίου στου Φλόκα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου:

«Αυτός ο σχεδιασμός, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διακοπεί, πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα, για να μην έχουμε δραματικές εξελίξεις.

Ο ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας θα κλείσει. Θα τον κλείσει η σημερινή Δημοτική Αρχή. Να μην διανοηθούν να προσθέσουν νέα εμπόδια, με νέους εθνικούς σχεδιασμούς, νέους περιφερειακούς σχεδιασμούς, ιδιωτικοποίηση των έργων με ΣΔΙΤ. Θα βρουν απέναντί τους τον Πατραϊκό λαό, που δεν επιθυμεί την δραματική αύξηση των δημοτικών τελών για χάρη των συμφερόντων».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιτυχημένη αιμοδοσία και σημαντική εκδήλωση για την προσφορά αίματος και τη δωρεά οργάνων και ιστών στα Σαγέικα. Το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου, διενεργήθηκε -από το Κέντρο Αί . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Την απασχόληση ωφελουμένων ηλικίας 55 έως 67 ετών θα προβλέπει το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 2.000 ανέργους που βρίσκεται υπό επεξεργασία από τον Οργανισμό.   Σύμφωνα με το πρόγ . . .
LIFE STYLE

 Spoiler του περιοδικού My TV για τη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μετέδωσε το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά.   Όπως είπε ο Άρης Καβατζίκης, η Λενιώ βρίσκει ξανά τον έρωτα σ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο τέλος του Φεβρουαρίου, αναμένεται, όπως έγινε γνωστό σήμερα Τετάρτη από την υφυπουργό Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας, Δόμνα Μιχαηλίδου, να καταβληθεί η πρώτη δόση των 1. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιτυχημένη αιμοδοσία και σημαντική εκδήλωση για την προσφορά αίματος και τη δωρεά οργάνων και ιστών στα Σαγέικα. Το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου, διενεργήθηκε -από το Κέντρο Αίματος ΠΓΝΠ- αιμοδοσί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τήν Δευτέρα 27 Ἰανουαρίου η Ἁγία μας Ἐκκλησία ἑορτάζει τήν Ἀνακομιδή τῶν Ἱερῶν Λειψάνων τοῦ ἐν Ἁγίοις Πατρός ἡμῶν Ἰωάννου, Ἀρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως τοῦ Χρυσοστόμου, τοῦ ὁποίου τό ὄνομα φέρει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με στόχο την εκπόνηση ενός συγκροτημένου σχεδίου για την αναβάθμιση του ακαδημαϊκού χάρτη της Δυτικής Ελλάδας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη εργασίας
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search