ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Το 2020 θα αναδειχθεί ο εργολάβος για την κατασκευή του εργοστασίου στο Φλόκα

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο, παρουσίασε το σύνολο των ενεργειών που έγιναν μέχρι σήμερα, για να είναι έτοιμος ο σχεδιασμός για την διαχείριση των απορριμμάτων και να υποβληθεί άμεσα για χρηματοδότηση. Το 2020 είναι δυνατόν να αναδειχθεί ο εργολάβος για την κατασκευή του εργοστασίου στου Φλόκα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου:

«Αυτός ο σχεδιασμός, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διακοπεί, πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα, για να μην έχουμε δραματικές εξελίξεις.

Ο ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας θα κλείσει. Θα τον κλείσει η σημερινή Δημοτική Αρχή. Να μην διανοηθούν να προσθέσουν νέα εμπόδια, με νέους εθνικούς σχεδιασμούς, νέους περιφερειακούς σχεδιασμούς, ιδιωτικοποίηση των έργων με ΣΔΙΤ. Θα βρουν απέναντί τους τον Πατραϊκό λαό, που δεν επιθυμεί την δραματική αύξηση των δημοτικών τελών για χάρη των συμφερόντων».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Η πιθανότητα διασποράς του κορωνοϊού από επισκέπτες που προέρχονται από χώρες όπου η πανδημία έχει ελεγχθεί, είναι ελάχιστη, τόνισε ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής Πολιτικής της Υγείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγει ο δρόμος για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο άναψε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι διαγωνιστικέ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Για μία ακόμα ημέρα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας σε ένα 24ωρο. Ωστόσο αυτό που χτύπησε «καμπανάκι» είναι η ραγδαία αύξηση των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες απο τρεις διαφορετικές θεσμικές πλευρές, με τη μία εξ' αυτών ιδιαιτέρως σοβαρή, που φτάνει μάλιστα στα όρια του «σκανδάλου» και της ανάγκης παρεμβάσεων τόσο του Δήμου ό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγει ο δρόμος για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο άναψε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες. Ειδι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες απο τρεις διαφορετικές θεσμικές πλευρές, με τη μία εξ' αυτών ιδιαιτέρως σοβαρή, που φτάνει μάλιστα στα όρια του «σκανδάλου» και της ανάγκης παρεμβάσεων τόσο του Δήμου όσο και της Δικαιοσύν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση των κρατήσεων στα ξενοδοχεία της Αχαΐας για τις μέρες του Αυγούστου καταγράφουν οι επαγγελματίες του κλάδου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει η πληρότητα των ξενοδοχείων της Πάτρα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search