ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις μνηστήρες για την Wind

 BC Partners, Warburg Pincus και Providence Equity είναι τα τρία private equity funds που σύμφωνα με πληροφορίες του ΝΜ, θα καταθέσουν μη δεσμευτικές προσφορές για την Wind.

 

Οι βασικοί μέτοχοι του τηλεπικοινωνιακού ομίλου, Golden Tree και Cyrus Capital, έχουν αναθέσει στην JP Morgan να «τρέξει» από το Λονδίνο τη διαδικασία πώλησης και σήμερα εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης των μη δεσμευτικών προσφορών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, η αποτίμηση της εταιρείας (enterprise value) τοποθετείται στο επίπεδο του 1 δισ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η εταιρεία ολοκλήρωσε τη διαδικασία έκδοσης ομολογιακού δανείου ύψους 525 εκατ. ευρώ, ενώ ένα ποσό της τάξης των 150 εκατ. ευρώ θα κατευθυνθεί σε επενδύσεις για το φάσμα του 5G.

 

Εκτός από την προσδοκία υψηλών αποδόσεων, η διάθεση των αδειών κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς μπορεί να οδηγήσει σε μερική αναδιάταξη του σκηνικού που έχει διαμορφωθεί στις τηλεπικοινωνίες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιτυχημένη αιμοδοσία και σημαντική εκδήλωση για την προσφορά αίματος και τη δωρεά οργάνων και ιστών στα Σαγέικα. Το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου, διενεργήθηκε -από το Κέντρο Αί . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Την απασχόληση ωφελουμένων ηλικίας 55 έως 67 ετών θα προβλέπει το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 2.000 ανέργους που βρίσκεται υπό επεξεργασία από τον Οργανισμό.   Σύμφωνα με το πρόγ . . .
LIFE STYLE

 Spoiler του περιοδικού My TV για τη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μετέδωσε το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά.   Όπως είπε ο Άρης Καβατζίκης, η Λενιώ βρίσκει ξανά τον έρωτα σ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο τέλος του Φεβρουαρίου, αναμένεται, όπως έγινε γνωστό σήμερα Τετάρτη από την υφυπουργό Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας, Δόμνα Μιχαηλίδου, να καταβληθεί η πρώτη δόση των 1. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιτυχημένη αιμοδοσία και σημαντική εκδήλωση για την προσφορά αίματος και τη δωρεά οργάνων και ιστών στα Σαγέικα. Το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου, διενεργήθηκε -από το Κέντρο Αίματος ΠΓΝΠ- αιμοδοσί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τήν Δευτέρα 27 Ἰανουαρίου η Ἁγία μας Ἐκκλησία ἑορτάζει τήν Ἀνακομιδή τῶν Ἱερῶν Λειψάνων τοῦ ἐν Ἁγίοις Πατρός ἡμῶν Ἰωάννου, Ἀρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως τοῦ Χρυσοστόμου, τοῦ ὁποίου τό ὄνομα φέρει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με στόχο την εκπόνηση ενός συγκροτημένου σχεδίου για την αναβάθμιση του ακαδημαϊκού χάρτη της Δυτικής Ελλάδας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη εργασίας
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search