ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις μνηστήρες για την Wind

 BC Partners, Warburg Pincus και Providence Equity είναι τα τρία private equity funds που σύμφωνα με πληροφορίες του ΝΜ, θα καταθέσουν μη δεσμευτικές προσφορές για την Wind.

 

Οι βασικοί μέτοχοι του τηλεπικοινωνιακού ομίλου, Golden Tree και Cyrus Capital, έχουν αναθέσει στην JP Morgan να «τρέξει» από το Λονδίνο τη διαδικασία πώλησης και σήμερα εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης των μη δεσμευτικών προσφορών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, η αποτίμηση της εταιρείας (enterprise value) τοποθετείται στο επίπεδο του 1 δισ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η εταιρεία ολοκλήρωσε τη διαδικασία έκδοσης ομολογιακού δανείου ύψους 525 εκατ. ευρώ, ενώ ένα ποσό της τάξης των 150 εκατ. ευρώ θα κατευθυνθεί σε επενδύσεις για το φάσμα του 5G.

 

Εκτός από την προσδοκία υψηλών αποδόσεων, η διάθεση των αδειών κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς μπορεί να οδηγήσει σε μερική αναδιάταξη του σκηνικού που έχει διαμορφωθεί στις τηλεπικοινωνίες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

             Στό κήρυγμά του τήν Κυριακή 12.7.2020 στόν Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίου Νικολάου Πατρῶν, ἐπί τῇ Ἱερᾷ Μνήμῃ τοῦ Ὁσίου Παϊσίου τοῦ Ἁγιορείτου, ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρῶν . . .
LIFE STYLE

Η Φαίη Σκορδά στην τελευταία της ανάρτηση άφησε πολλά ερωτηματικά και οι φήμες που την θέλουν να έχει αραβωνιστεί φουντώνουν… Νέα σελίδα στα προσωπικά της Μια πολύ καλή περίοδο σ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ως συμβολική στιγμή που «αναστατώνει τη Δύση και ανατρέπει την προηγούμενη συμβολική κίνηση με την οποία ο Κεμάλ Ατατούρκ έδειξε τη δέσμευσή του στο κοσμικό κράτος» χαρακτηρίζουν ο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι μέχρι να δικαστούν αφέθηκαν οι εννέα συλληφθέντες που παρουσιάστηκαν την Δευτέρα ενώπιον του τέταρτου τακτικού ανακριτή και στην συνέχεια ενώπιον εισαγγελέα.   Είχαν συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

             Στό κήρυγμά του τήν Κυριακή 12.7.2020 στόν Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίου Νικολάου Πατρῶν, ἐπί τῇ Ἱερᾷ Μνήμῃ τοῦ Ὁσίου Παϊσίου τοῦ Ἁγιορείτου, ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρῶν κ.κ. Χρυσόστομος, ἀ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινάει αύριο, Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο εξ αποστάσεως πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης του ΟΑΕΔ «Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων - Ψηφιακό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επανέρχομαι στο θέμα των ελέγχων με συγκεκριμένες θέσεις , γιατί είδα και δηλώσεις βουλευτών  1 Δεν στέλνω μήνυμα χαλαρότητας μήνυμα ακριβοδίκαιης αντιμετώπισης και αυστηρότητας όπου δει  2 Όμως η μ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search