ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκπτωση από το ΚΤΕΛ Αχαΐας στο Σύλλογο Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας,"οι ΔΥΜΑΙΟΙ" :Το προεδρείο του νεοεκλεγέντος συλλόγου Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας,"οι ΔΥΜΑΙΟΙ",στα πλαίσια επαφών για την εξασφάλιση ευεργετικών μέτρων και παροχών προς την ευάλωτη ομάδα της Τρίτεκνης οικογένειας στην Ελλάδα, συναντήθηκε την Δευτέρα  13 Ιανουαρίου με τον προεδρείο του ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΙΑΣ  .

Σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα, αφού ο κύριος Μανωλόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ  μας  υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα, διεξήχθη συζήτηση και κατάθεση από μέρους μας του αιτήματος για παροχή έκπτωσης των τιμών εισιτηρίων προς τα μέλη του συλλόγου μας και των οικογενειών τους . 

Η παροχή  έκπτωσης 25% επί της αξίας των εισιτηρίων προς όλα  τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ ανανεώθηκε και για το έτος 2020, δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο  και την ευαισθησία που διακρίνει το προεδρείο  προς  την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα που εκπροσωπούμε.

Σε δύσκολους καιρούς  με  οικονομικά  -κοινωνικά προβλήματα και το δημογραφικό πρόβλημα να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις της πατρίδας μας, έρχεται η ιδιωτική πρωτοβουλία όπως αυτή της βοήθειας του ΚΤΕΛ του νομού μας ,να καλύψει έστω ,τα κενά της Πολιτείας που εθελοτυφλεί στο πάγιο αίτημα της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών  Τριών Τέκνων Ελλάδας,την εξομοίωση δηλαδή  με τους Πολύτεκνους.

 Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση και από τις δύο πλευρές για περαιτέρω συνεργασία και υποστήριξη στις δράσεις του συλλόγου μας .

                                                  Ο Πρόεδρος 

                                     Δημήτριος Μπαρμπούνης

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

  Την ώρα που η Αττική βρίσκεται στο κόκκινο και τα σενάρια για νέο lockdown βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, οι νέες εικόνες συνωστισμού προβληματίζουν.   Σε σταθμούς του μετρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ύπαρξη συμφωνίας για την έναρξη των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τα πάντα να είναι έτοιμα. . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Αναβάλλεται η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ, που ήταν να γίνει 24 και 25 Σεπτεμβρίου, λόγω κρούσματος κορoναϊού σε υπάλληλο, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Σαρλ Μισέλ. Σύμφωνα με τον ε . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στο Υπαίθριο Θέατρο του Αιγίου Γεώργιος Παππάς και ώρα 20:00, θα λάβει χώρα ο θεατρικός μονόλογος «Η πόρνη από πάνω», το αριστούργημα του Αντώνη Τσιπιαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τον Δεκέμβριο του 2014, είχε σημειωθεί στο κέντρο της Πάτρας, μια από τις πιο επεισοδιακές συγκρούσεις της αστυνομίας με ομάδα αντιεξουσιαστών, που διαδήλωναν για την δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τα Δημοτικά Σχολεία της Κ. Αχαΐας (1ο, 2ο και 3ο) ξεκίνησε σήμερα η εκστρατεία ενημέρωσης των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής ευθύνης του Κ.Υ.Κ. Αχαΐας (Δήμος
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search