ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκπτωση από το ΚΤΕΛ Αχαΐας στο Σύλλογο Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας,"οι ΔΥΜΑΙΟΙ" :Το προεδρείο του νεοεκλεγέντος συλλόγου Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας,"οι ΔΥΜΑΙΟΙ",στα πλαίσια επαφών για την εξασφάλιση ευεργετικών μέτρων και παροχών προς την ευάλωτη ομάδα της Τρίτεκνης οικογένειας στην Ελλάδα, συναντήθηκε την Δευτέρα  13 Ιανουαρίου με τον προεδρείο του ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΙΑΣ  .

Σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα, αφού ο κύριος Μανωλόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ  μας  υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα, διεξήχθη συζήτηση και κατάθεση από μέρους μας του αιτήματος για παροχή έκπτωσης των τιμών εισιτηρίων προς τα μέλη του συλλόγου μας και των οικογενειών τους . 

Η παροχή  έκπτωσης 25% επί της αξίας των εισιτηρίων προς όλα  τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ ανανεώθηκε και για το έτος 2020, δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο  και την ευαισθησία που διακρίνει το προεδρείο  προς  την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα που εκπροσωπούμε.

Σε δύσκολους καιρούς  με  οικονομικά  -κοινωνικά προβλήματα και το δημογραφικό πρόβλημα να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις της πατρίδας μας, έρχεται η ιδιωτική πρωτοβουλία όπως αυτή της βοήθειας του ΚΤΕΛ του νομού μας ,να καλύψει έστω ,τα κενά της Πολιτείας που εθελοτυφλεί στο πάγιο αίτημα της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών  Τριών Τέκνων Ελλάδας,την εξομοίωση δηλαδή  με τους Πολύτεκνους.

 Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση και από τις δύο πλευρές για περαιτέρω συνεργασία και υποστήριξη στις δράσεις του συλλόγου μας .

                                                  Ο Πρόεδρος 

                                     Δημήτριος Μπαρμπούνης

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Για την επιδημία του νέου κορωνοϊού και πότε αναμένεται να καταλαγιάσει ο ιός μίλησε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ και καθηγητής Παθολογίας, Αθανάσιος Δημόπουλος.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 «Σοβαρούς κλόουν!» θα συναντήσετε περπατώντας στην πλατεία Γεωργίου Α΄ και συγκεκριμένα στα σκαλιά του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 20.30. Πρό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου  συγκάλεσε σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής & Διοίκησης Παναγιώτης . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ο Μιχάλης Βασιλάκης, μαχητικός και ακούραστος αγωνιστής της Αριστεράς, αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης. Πάλεψε με ανιδιοτέλεια για την ισότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου  συγκάλεσε σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής & Διοίκησης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ο Μιχάλης Βασιλάκης, μαχητικός και ακούραστος αγωνιστής της Αριστεράς, αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης. Πάλεψε με ανιδιοτέλεια για την ισότητα, για τη δημοκρατί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση της απώλειας του Μιχάλη Βασιλάκη. Παρακολουθήσαμε τον αγώνα που έδινε τις τελευταίες ημέρες. Όπως οι περισσότεροι αγώνες που έδωσε στη ζωή του, ήταν άνισος. Παρό
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search