ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει το διαγωνισμό "Πυθαγόρας"

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει το διαγωνισμό ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ για τους μαθητές της Β, Γ,Δ,Ε, ΣΤ΄ Δημοτικού και Α,Β,Γ΄ Γυμνασίου.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναπτύξουν οι μαθητές την κριτική τους ικανότητα και σκέψη.και να αναγνωρίσουν τη σημασία των Μαθηματικών στην καθημερινή πραγματικότητα. Ο διαγωνισμός αυτός δεν ελέγχει τη σχολική επίδοση και τις γνώσεις των μαθητών αλλά την ικανότητα να σκέφτονται με εφόδιο τη Μαθηματική γνώση που έχουν αποκτήσει μέσα από σχολικές και εξωσχολικές εμπειρίες και να την αξιοποιούν κατάλληλα.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο 11ο Γενικό Λύκειο Πατρών, Νόρμαν 57 (Πλατεία Πυροσβεστείου, τηλ. 2610453575) το Σάββατο 15, Φεβρουαρίου 2020 από 09:30 έως 11:00.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν για τους συνδρομητές του περιοδικού ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ της ΕΜΕ.

Κάθε ενδιαφερόμενος μαθητής (ο ίδιος ή ο κηδεμόνας του) μαζί με την εγγραφή του σε συμμετοχή στο διαγωνισμό θα καταβάλει και την ετήσια συνδρομή ( 10 ευρώ) στο περιοδικό Πυθαγόρας της ΕΜΕ.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής για την συμμετοχή στο διαγωνισμό: Πέμπτη 23-01-2020.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του Παραρτήματος της ΕΜΕ Αχαΐας Καποδιστρίου 52 κάθε Δευτέρα 20:00-22:00 και Τετάρτη και Πέμπτη, 19.00-21:00 Επικοινωνία: Τηλ 2610422273, e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search