ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυπληθής η εκδήλωση κοπής πίτας της ΟΙΚΙΠΑ

Μεγάλος αριθμός συμπολιτών και φίλων της ΟΙΚΙΠΑ, συμμετείχε στην εκδήλωση κοπής πίτας της κίνησης στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, έγινε μια ανασκόπηση περιβαλλοντικών ζητημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο με φόντο την κλιματική κρίση όπως και μια σειρά θεμάτων περιφερειακού και τοπικού ενδιαφέροντος όπως οι εξορύξεις υδρογονανθράκων, η ανακύκλωση στην πόλη μας κλπ.

Ακολούθησε ο απολογισμός δράσης της ΟΙΚΙΠΑ στη χρονιά που πέρασε σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, βιώσιμης κινητικότητας και διαχείρισης των απορριμμάτων.
Στο δεύτερο μέρος έγινε παρουσίαση της καλοκαιρινής εκδρομής στην Γεωργία- Αρμενία με τα απαραίτητα παραλειπόμενα!

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρέστησαν και ευχήθηκαν στην κίνηση ο αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος και καθαριότητας Νίκος Ασπράγκαθος, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΣΠΙΡΑΛ Πέτρος Ψωμάς, εκπρόσωποι του περιφερειακού συνδυασμού Οικολογική Δυτική Ελλάδα, της Κίνησης Πρότασης, της ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΑΣ του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής κέντρου υγείας Χαλανδρίτσας κλπ.
Οι φίλοι της ΟΙΚΙΠΑ γεύτηκαν σπιτικά γλυκίσματα και ευχήθηκαν στην κίνηση καλές δράσεις για το περιβάλλον.
Από τη μεριά μας ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Αχαΐας για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας και ευχόμαστε να είμαστε όλοι και αυτή τη χρόνια, πιο ενεργοί στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.
Και του χρόνου!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι ομιλίες του καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών Γιάννη Μουρτζόπουλου και του σκηνογράφου-ενδυματολόγου Θάνου Βόβολη με θέμα «Αρχαία Θεατρική Μάσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγίες προς τους πολίτες για την επιδείνωση του καιρού εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καθώς, σύμφωνα με την ΕΜΥ, το εν ισχύ έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού πα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, στρέφεται η Α ΕΛΜΕ με αφορμή έγγραφο του πρώτου, με το οποίο, όπως καταγγέλουν οι καθηγητές, καλεί τους διευθυντές και το σύλλ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο μίλησε σήμερα με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ για να συζητήσει τη διατλαντική συνεργασία, την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, στρέφεται η Α ΕΛΜΕ με αφορμή έγγραφο του πρώτου, με το οποίο, όπως καταγγέλουν οι καθηγητές, καλεί τους διευθυντές και το σύλλογο διδασκόντων, σε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της νέας πρυτανικής αρχής του Πανεπιστημίου Πατρών, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής συναντήθηκε τον πρύτανη Χρήστο Μπούρα. Ο Αχαιός βουλευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search