ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυπληθής η εκδήλωση κοπής πίτας της ΟΙΚΙΠΑ

Μεγάλος αριθμός συμπολιτών και φίλων της ΟΙΚΙΠΑ, συμμετείχε στην εκδήλωση κοπής πίτας της κίνησης στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, έγινε μια ανασκόπηση περιβαλλοντικών ζητημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο με φόντο την κλιματική κρίση όπως και μια σειρά θεμάτων περιφερειακού και τοπικού ενδιαφέροντος όπως οι εξορύξεις υδρογονανθράκων, η ανακύκλωση στην πόλη μας κλπ.

Ακολούθησε ο απολογισμός δράσης της ΟΙΚΙΠΑ στη χρονιά που πέρασε σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, βιώσιμης κινητικότητας και διαχείρισης των απορριμμάτων.
Στο δεύτερο μέρος έγινε παρουσίαση της καλοκαιρινής εκδρομής στην Γεωργία- Αρμενία με τα απαραίτητα παραλειπόμενα!

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρέστησαν και ευχήθηκαν στην κίνηση ο αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος και καθαριότητας Νίκος Ασπράγκαθος, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΣΠΙΡΑΛ Πέτρος Ψωμάς, εκπρόσωποι του περιφερειακού συνδυασμού Οικολογική Δυτική Ελλάδα, της Κίνησης Πρότασης, της ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΑΣ του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής κέντρου υγείας Χαλανδρίτσας κλπ.
Οι φίλοι της ΟΙΚΙΠΑ γεύτηκαν σπιτικά γλυκίσματα και ευχήθηκαν στην κίνηση καλές δράσεις για το περιβάλλον.
Από τη μεριά μας ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Αχαΐας για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας και ευχόμαστε να είμαστε όλοι και αυτή τη χρόνια, πιο ενεργοί στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.
Και του χρόνου!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σε τροχιά ιδιωτικοποίησης μπαίνουν και τα υπόλοιπα 23 περιφερειακά αεροδρόμια ανάμεσα σε αυτά και το αεροδρόμιο του Αράξου . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της σήμερα στον Ανακριτή Πατρών η 59χρονη αλλοδαπή που συνέληφθη στην Πάτρα από την Ασφάλεια για απάτες.  . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

 Έτοιμο να βάλει τέλος στα οφσάιντ του... χιλιοστού είναι η FIFA, προχωρώντας στην αλλαγή του σχετικού κανονισμού, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μην ισχύει πλέον από το προσεχές Eu . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Πολλοί νέοι γονείς - και όχι μόνο- χρησιμοποιούν πολύ σχολαστικά προϊόντα καθαρισμού για να προστατεύσουν τα μωρά τους από τα μικρόβια. Στην πραγματικότητά όμως, είναι πιθανό να τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι βρέθηκαν σήμερα στο  Α΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών για να παραστούν στην πολιτική κηδεία του στελέχους του ΕΑΜ Μιχάλη Βασιλάκη, που έφυγε στη ζωή μετά από νοσηλεία στη Μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 H τρίτη συνάντηση του Εταιρικού Σχήματος του έργου «INCUBA – Διασυνοριακές αγροδιατροφικές θερμοκοιτίδες (Cross Border agrifood incubators)» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, στην έδρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 «Φως» στο εκκρεμές θέμα, που αφορούν στη μελλοντική επαναλειτουργία της Πορθμιακής Γραμμής Αιγίου - Aγίου Νικόλαου Φωκίδας, ρίχνει ο Γενικός Γραμματέας Λιμενικής Πολιτικής Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, λί
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search