ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου - Άνω Χώρας λόγω κατολίσθησης

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου – Άνω Χώρας λόγω κατολίσθησης,  θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, για το χρονικό διάστημα, από την 3-4-2020 έως την 11-04-2020 θα πραγματοποιηθεί ολική διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων επί της Επαρχιακής Οδού Ναυπάκτου - Άνω Χώρας (42ο χιλιόμετρο) της Δ.Ε. Αποδοτίας του Δήμου Ναυπακτίας.

Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται και θα διεξάγεται μέσω των Επαρχιακών Οδών Λιδωρικίου – Ερατεινής και Κεντρικής Καταφυγίου Ανθόφυτου.

Το Τμήμα Τροχαίας Ναυπακτίας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

. . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μιλά για το επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον Κωνσταντίνο Φλώρο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη (24/4). . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search