ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφορία: Μέσω Taxisnet η πληρωμή δόσεων ρυθμισμένων οφειλών

Η ΑΑΔΕ δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να πληρώσουν απευθείας μέσω της χρεωστικής και της πιστωτικής τους κάρτας στο Taxisnet τις δόσεις τους προς την εφορία.

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργος Πιτσιλής υλοποίησε μέσα σε λίγες ημέρες τη δέσμευση που είχε αναλάβει για αποσυμφόρηση των τραπεζικών υποκαταστημάτων από πολίτες που θέλουν να εξοφλήσουν χρέη προς τη φορολογική διοίκηση.

Πλέον, από χθες η ΑΑΔΕ δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να πληρώσουν απευθείας μέσω της χρεωστικής και της πιστωτικής τους κάρτας στο Taxisnet τις δόσεις τους προς την εφορία.

Η πληρωμή, όπως αναφέρει το insider.gr, γίνεται μέσω της υπηρεσίας «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» του Taxisnet, ενώ το σύστημα δίνει τη δυνατότητα καταβολής δόσεων διαφορετικών ρυθμίσεων σε μία συναλλαγή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων:

    Η πληρωμή των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ. ατομικών ρυθμισμένων οφειλών (φυσικών και μη προσώπων) δύναται να διενεργείται με τη χρήση καρτών πληρωμών, μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας του Taxisnet στη διαδικτυακή πύλη της ΑΑΔΕ. Ο χρήστης πρέπει να επιλέγει την ρυθμισμένη οφειλή ή τις ρυθμισμένες οφειλές που επιθυμεί να πληρώσει και να προσδιορίζει το ακριβές ποσό καταβολής γι' αυτές.
    Η συναλλαγή ολοκληρώνεται στο διαδικτυακό περιβάλλον της ΔΙΑΣ. Α.Ε. Ο φορολογούμενος καλείται να συμπληρώσει σε ειδική φόρμα τον αριθμό της κάρτας μέσω της οποίας επιθυμεί την πληρωμή, τον μήνα και το έτος λήξης της κάρτας καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Στη συνέχεια, το σύστημα της "ΔΙΑΣ. Α.Ε." στέλνει στο κινητό του φορολογούμενου έναν ειδικό κωδικό επιβεβαίωσης τον οποίο πρέπει αυτός να πληκτρολογήσει σε συγκεκριμένο πεδίο προκειμένου να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η συναλλαγή.


    Η ΑΑΔΕ δεν διατηρεί πρόσβαση σε στοιχεία της κάρτας, όπως τον αριθμό, τον μήνα και το έτος λήξης και τον αριθμό ασφάλειας της.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search