ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Τη βίασε και τη δολοφόνησε ο καλός της φίλος

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας μιας 20χρονης μπαργούμαν από τον καλύτερό της φίλο. Η υπόθεση που εκδικάζεται έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Η κοπέλα εμπιστεύτηκε τον φίλο της για να την συνοδεύσει έπειτα από μια συναυλία στο σπίτι της, όπου τελικά την βίασε και την δολοφόνησε, ενώ στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της σε μια λίμνη. Το πτώμα της Keeley Bunker, ανακαλύφθηκε από τον θείο της, Jason Roberts, με το πρόσωπο της κάτω, σε μια λίμνη σε πάρκο του Tamworth στο Λονδίνο στις 19 Σεπτεμβρίου του 2019. Οι δικηγόροι της οικογένειάς της, αναφέρουν ότι εμπιστεύτηκε τον καλό της φίλο Wesley Streete, και γύρισαν μαζί στο σπίτι της έπειτα από την συναυλία του ράπερ Aitch. Όταν την βρήκαν είχε κατεβασμένο το κολάν και το εσώρουχό της. Ο θείος της άρχισε να ουρλιάζει όταν είδε το πτώμα της. Λίγες μόλις ημέρες πριν, γιόρτασε τα γενέθλιά της, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στον δικαστή η 20χρονη είχε στραγγαλιστεί. Ο δράστης, είπε στην κολλητή της ότι θα την συνόδευε εκείνος με ασφάλεια στο σπίτι της. Ο 20χρονος υποστηρίζει ότι μόλις την άφησε ήταν ακόμη ζωντανή. Μάλιστα, όπως κατέθεσε η κολλητή της, της είχε προτείνει να μείνει στο δικό της σπίτι, αλλά η 20χρονη αρνήθηκε επειδή ήταν κουρασμένη και ήθελε να κοιμηθεί στο δικό της κρεβάτι. "Έχω τον Wes, μένει δίπλα μου, θα με πάει αυτός στο σπίτι, θα είναι μια χαρά" ήταν τα τελευταία λόγια στην κολλητή της.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε κοινό αγώνα για μόνιμες προσλήψεις καλεί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης του πρώην συμβασιούχους των κοινωφελή προγραμμάτων της Πάτρας, ο οποίος μιλώντας στο «achaianews.gr» . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεμάτοι με ξερά χόρτα και κλαδιά που δημότες κλαδεύουν από τις αυλές και τους κήπους τους τα περιβόλια τους, έχουν γεμίσει τα σημεία περιμετρικά των κάδων, ακόμα και δίπλα από παιδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search