ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Υφεση – ρεκόρ και στη Γαλλία

Ιστορική ύφεση γνώρισε στο δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και η γαλλική οικονομία εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

 

Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, το γαλλικό ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 13,8% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο.

Οι αναλυτές περίμεναν πάντως ακόμη μεγαλύτερη μείωση, της τάξεως του 15,3%.

 

 

Οι εξαγωγές μειώθηκαν κατά 25,5%.

 

Ρεκόρ ύφεσης στο δεύτερο τρίμηνο εμφάνισαν τόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες όσο και η Γερμανία, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα.

 

Στην Ισπανία, το ΑΕΠ μειώθηκε στο ίδιο διάστημα κατά 18,5%, έναντι συρρίκνωσης κατά 5,2% στο πρώτο τρίμηνο.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά βρίσκονται στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Τζ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε περισσότερες από 2.165 κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ανταποκρίθηκαν αστυνομικοί σε όλη τη χώρα που αφορούσαν περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας το πρώτο 15νθήμ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών διαπιστώνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θεωρείται καταλληλότερος ως πρωθυπουργός. Στην εκ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search