ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον Ερντογάν και επιμένει στην παλιά "φιλία" τους

 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Λευκό Οίκο, όπου προέταξε την παλιά «φιλία» τους.

Σύμφωνα με τον Τραμπ, εκείνος κι ο Ερντογάν είναι πολύ καλοί φίλοι.

«Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό» δήλωσε ο Τραμπ, έχοντας στο πλευρό του τον Ερντογάν, στο Οβάλ γραφείο. «Κατανοούμε ο ένας τη χώρα του άλλου».

Επιπλέον, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι η εκεχειρία στη Συρία εφαρμόζεται πολύ καλά, σημειώνοντας πως οι Κούρδοι δείχνουν ικανοποιημένοι. Όπως εξήγησε, οι ΗΠΑ άφησαν στρατεύματα στη Συρία για να προστατεύουν μονάχα τα κοιτάσματα πετρελαίου.

Ο Τραμπ ανέφερε ότι με τον Ερντογάν θα συζητήσουν τα θέματα της εμπορικής συμφωνίας, του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400 και των αμερικανικών μαχητικών τζετ F35.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε επίσης ότι η Τουρκία έχει αιχμαλωτίσει περισσότερους από 100 μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Υπογράμμισε δε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας είναι ένα ιδιαίτερα σεβαστό πρόσωπο στην περιοχή και οι σχέσεις των ΗΠΑ με την Τουρκία είναι καλές.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search