ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Δύο ομάδες κρύβονται κυρίως πίσω από το παγκόσμιο αντιεμβολιαστικό κίνημα

Είναι γεγονός ότι το παγκόσμιο αντιεμβολιαστικό κίνημα κάνει ό,τι μπορεί για να εκτροχιάσει ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της σύγχρονης επιστήμης: τα εμβόλια. Η επικίνδυνη ιλαρά έχει κάνει και πάλι την εμφάνισή της στη Δύση και απειλεί ξανά με επιδημίες, απλώς και μόνο γιατί κάποιοι γονείς δεν θέλουν να κάνουν στα παιδιά τους το σωτήριο MMR. Το αντιεμβολιαστικό κίνημα προωθεί την επικίνδυνη ρητορεία του κυρίως μέσω Facebook και μια νέα μελέτη έψαξε να βρει τα πώς και τα γιατί. Το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Vaccine» κατέληξε με τρόμο πως πάνω από τις μισές αντιεμβολιαστικές διαφημίσεις (το 54%) στο κοινωνικό μέσο προέρχονται από μόλις δύο γκρουπ.

Το World Mercury Project (WMP) είναι το ένα, που έχει για πρόεδρο τον… Robert F. Kennedy Jr., τον γιο του Ρόμπερτ Κένεντι και ανιψιό του προέδρου Τζον Κένεντι! Ο δικηγόρος έχει φτιάξει αυτόν τον οργανισμό για να προωθήσει τις ιδέες του άλλου οργανισμού του, το Children's Health Defense, που διαδίδει παραπληροφόρηση με τη σέσουλα.

Ο Κένεντι αγαπά τις θεωρίες συνωμοσίας και προπαγανδίζει σενάρια γι’ αγρίους. Κάτι αντίστοιχο κάνει και ο δεύτερος οργανισμός, το Stop Mandatory Vaccination (SMV), το οποίο είναι μάλιστα κερδοσκοπικός οργανισμός.

Αυτό έχει στο τιμόνι του κάποιον Larry Cook, ο οποίος διαδίδει όπου σταθεί και όπου βρεθεί πως ο παιδικός εμβολιασμός καταλήγει σε θανάτους μωρών.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας περιέλαβε φέτος στις 10 μεγαλύτερες απειλές για τη δημόσια υγεία την άρνηση κάποιων να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την απαγόρευση του καπνίσματος ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο 2019 που οργανώνουν από κοινού η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας και η εφημερίδα «Πελοπόννησος», και το ο . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η συγγραφέας Άννα Βερροιοπούλου θα παρουσιάσει μια διαδραστική αφήγηση του βιβλίου της «Λίλυ και Λούσυ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μικρή Σελήνη», το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Χρήστος Σταϊκούρας ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και μίλησε για το κοινωνικό μέρισμα αλλά και τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup δηλώντας πως όλοι παραδέχτηκαν τη μεγάλη επιτυχ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην απέλαση του πρέσβη της Λιβύης στην Ελλάδα προχωρά η Αθήνα μετά την άρνησή του να παραδώσει το κείμενο της συμφωνίας Τουρκίας-Λιβύης για τα θαλάσσια σύνορα. Η προθεσμία που εί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η δημοτική αρχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, με ανακοίνωσή του καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τη βάρβαρη επίθεση στο σπίτι πρώην δημοτικής συμβούλου. Υπενθυμίζεται ότι η πρώην δημοτική σύμβου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νεότερα: Απάντηση δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην καταγγελία του Δικτύου Αλληλεγγύης Κρατουμένων μέσω facebook σύμφωνα με την οποία, έγινε  καταγγελία από κρατούμενους των φυλακών Αγίου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το σχεδιασμό του Δήμου για την επέκταση της ανακύκλωσης στην Πάτρα και για την έναρξη της ανακύκλωσης του έντυπου χαρτιού στους κίτρινους κάδους, παρουσίασαν σήμερα το μεσημέρι, κατά την διάρκεια συνέ
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search