ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Δύο ομάδες κρύβονται κυρίως πίσω από το παγκόσμιο αντιεμβολιαστικό κίνημα

Είναι γεγονός ότι το παγκόσμιο αντιεμβολιαστικό κίνημα κάνει ό,τι μπορεί για να εκτροχιάσει ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της σύγχρονης επιστήμης: τα εμβόλια. Η επικίνδυνη ιλαρά έχει κάνει και πάλι την εμφάνισή της στη Δύση και απειλεί ξανά με επιδημίες, απλώς και μόνο γιατί κάποιοι γονείς δεν θέλουν να κάνουν στα παιδιά τους το σωτήριο MMR. Το αντιεμβολιαστικό κίνημα προωθεί την επικίνδυνη ρητορεία του κυρίως μέσω Facebook και μια νέα μελέτη έψαξε να βρει τα πώς και τα γιατί. Το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Vaccine» κατέληξε με τρόμο πως πάνω από τις μισές αντιεμβολιαστικές διαφημίσεις (το 54%) στο κοινωνικό μέσο προέρχονται από μόλις δύο γκρουπ.

Το World Mercury Project (WMP) είναι το ένα, που έχει για πρόεδρο τον… Robert F. Kennedy Jr., τον γιο του Ρόμπερτ Κένεντι και ανιψιό του προέδρου Τζον Κένεντι! Ο δικηγόρος έχει φτιάξει αυτόν τον οργανισμό για να προωθήσει τις ιδέες του άλλου οργανισμού του, το Children's Health Defense, που διαδίδει παραπληροφόρηση με τη σέσουλα.

Ο Κένεντι αγαπά τις θεωρίες συνωμοσίας και προπαγανδίζει σενάρια γι’ αγρίους. Κάτι αντίστοιχο κάνει και ο δεύτερος οργανισμός, το Stop Mandatory Vaccination (SMV), το οποίο είναι μάλιστα κερδοσκοπικός οργανισμός.

Αυτό έχει στο τιμόνι του κάποιον Larry Cook, ο οποίος διαδίδει όπου σταθεί και όπου βρεθεί πως ο παιδικός εμβολιασμός καταλήγει σε θανάτους μωρών.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας περιέλαβε φέτος στις 10 μεγαλύτερες απειλές για τη δημόσια υγεία την άρνηση κάποιων να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ με ανάμεικτα συναισθήματα. Πριν από όλα, με την σκέψη στα θύματα της τρομοκρατίας, τιμώντας την ημέρα μνήμης. Ένα χρέος της πολιτείας προς τους αδικοχαμένους, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

 Περίπου 32.000 ευρώ ήταν ο απολογισμός των προστίμων που επιβλήθηκαν για παρεμπόριο μετά τους ελέγχους της περασμένης εβδομάδας.   Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η γε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ορκίσθηκαν την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ οι νέοι Διοικητές των κάτωθι Νοσοκομείων από το Διοικητή Γ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Αποφασισμένη να κλείσει το «παράθυρο» με τις Λέσχες Καπνιστών που ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα, εκμεταλλευόμενες τον αντικαπνιστικό νόμο, εμφανίζεται η Εθνική Αρχή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ορκίσθηκαν την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ οι νέοι Διοικητές των κάτωθι Νοσοκομείων από το Διοικητή Γιάννη Καρβέλη :  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταφοράς του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) Αντιρρίου με αποτέλεσμα, οι πολίτες να μπορούν ήδη από την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2020, όπως ήταν και ο αρχικός προγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Κύπρου και στην συμβολή της με την Έλληνος Στρατιώτου, με τον τραυματισμό ενός ατόμου. Το τροχαίο έγινε μετά από σύγκρουση Ι.Χ. με δικύκλο, με αποτέλε
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search