ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Σε σταθερή κατάσταση η υγεία του Μπόρις Τζόνσον - Παραμένει στην εντατική

Η κατάσταση της υγείας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον παραμένει σταθερή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική για να βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση, ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

«Η κατάσταση του πρωθυπουργού είναι σταθερή και παραμένει στην εντατική για στενή παρακολούθηση. Έχει καλή διάθεση», τόνισε ο εκπρόσωπος.

Μια κυβερνητική πηγή τόνισε πως δεν υπάρξει μέχρι αύριο περαιτέρω ενημέρωση για την ιατρική κατάσταση του πρωθυπουργού.

 Από την πρώτη στιγμή που γινόταν γνωστό ότι ο Μπόρις Τζόνσον συνέχιζε, 10 μέρες αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, να έχει πυρετό, πολλοί θεώρησαν ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει πνευμονία. Η Ντάουνιγκ Στριτ το διαψεύδει. Στην επίσημη ενημέρωση το μεσημέρι της Τρίτης, ο εκπρόσωπος της Βρετανικής κυβέρνησης είπε πως δεν υπάρχει ζήτημα να έχει ο Μπόρις Τζόνσον πνευμονία.

Σημείωσε ότι η κατάσταση της υγείας του 55χρονου πρωθυπουργού της Βρετανίας ήταν σταθερή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Που είναι μεν θετικό, γιατί δεν έχει επιδεινωθεί, αλλά και αρνητικό γιατί δεν έχει βελτιωθεί.

Ο ίδιος ο Μπόρις Τζόνσον, είπε ο εκπρόσωπος, είναι σε καλή διάθεση. Του χορηγείται η “συνηθισμένη”, όπως τη χαρακτήρισε η Ντάουνινγκ Στριτ, θεραπεία με οξυγόνο και ο 55χρονος πρωθυπουργός “αναπνέει χωρίς καμία άλλη βοήθεια” και δεν έχει χρειαστεί αναπνευστήρα ή οποιαδήποτε άλλη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του.

Η βρετανική κυβέρνηση είπε ουσιαστικά “thanks, but no thanks” στην προσφορά του Ντόναλντ Τραμπ να στείλει στη Βρετανία για τον φίλο του τον Μπόρις ένα πειραματικό φάρμακο. Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου, ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ είπε: “Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο πρωθυπουργός λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα από τις υπηρεσίες υγείας. Κάθε θεραπεία που λαμβάνει είναι απόφαση των γιατρών”.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφασηΣυνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΥποδιεύθυνσηςΑσφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το τραγικό συμβάν έγινε στο 73,2 χλμ της παλαιός εθνικής οδού Κορίνθου-.Πατρών.   Αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 22χρονος. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η πολιτιστική μας παράδοση και η μουσική κληρονομιά είναι μοναδικές και αναντικατάστατες. Εμπλουτίζουν την προσωπική ζωή των πολιτών και αποτελούν τους πυλώνες για το μέλλον. Μια . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ελλάδα είναι η 2η ακριβότερη χώρα, στην τιμή αμόλυβδης βενζίνης, στην Ευρωζώνη και η  επίθεση του Ιράν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ισραήλ ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά γεγον . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφασηΣυνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΥποδιεύθυνσηςΑσφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η πολιτιστική μας παράδοση και η μουσική κληρονομιά είναι μοναδικές και αναντικατάστατες. Εμπλουτίζουν την προσωπική ζωή των πολιτών και αποτελούν τους πυλώνες για το μέλλον. Μια ξεχωριστή βραδιά κατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην γυν
Image
Image

Search