Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Χ. Γώγος: Σε μια βδομάδα εικόνα της πορείας του ιού μετά την άρση των μέτρων

Για τη σταδιακή άρση των μέτρων και την επόμενη μέρα μίλησε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος. Όπως τόνισε, μεγάλο ρόλο θα παίξει η αυστηρή τήρηση των μέτρων και ειδικά στα σχολεία, αλλά και στα καταστήματα εστίασης.  Ο κ. Γώγος εμφανίστηκε αισιόδοξος με την άνοδο της θερμοκρασίας το επόμενο διάστημα, ωστόσο επεσήμανε πως τα μέτρα θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούνται για να μην ανέβει ο δείκτης του ιού στη χώρα. Αν ανέβει ο δείκτης θα πρέπει να λαμβάνονται μέτρα εκ νέου για να προλαβαίνουμε την εξάπλωση. «Στόχος είναι να μην ξεπεράσουμε το 1.», είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Γώγο σε μια εβδομάδα θα έχουμε μια πρώτη εικόνα της πορείας του ιού. «Θα δούμε πόσα κρούσματα θα εμφανιστούν τις επόμενες 7-14 μέρες».

Επίσης, ο καθηγητής είπε πως στο εξής θα υπάρχουν περισσότερα και γρήγορα διαθέσιμα τεστ σε δομές για να ελέγχονται προληπτικά οι άνθρωποι και το προσωπικό.

«Μέχρι τέλος Μαΐου θα πάρουμε τα πιο αναγκαία μέτρα για την οικονομία. Όταν ολοκληρωθούν αυτά θα πάρουμε εκείνα που δεν είναι τόσο κρίσιμα», συμπλήρωσε. Τέλος, ο καθηγητής θέλησε να τονίσει ότι «όλο αυτό που θα γίνει τώρα είναι ένα τεστ για το Σεπτέμβριο».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search