Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια ληστεία στη Μανωλάδα-Οι αστυνομικές ειδήσεις της περιοχής

 

 

 

 

 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το απόγευμα στην διασταύρωση Μανωλάδας  επιβαίνοντας σε όχημα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά  των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες τύπου full face, σταμάτησαν ιδιωτικής χρήσης φορτηγό που οδηγούσε ημεδαπός στον οποίο αφού άσκησαν σωματική βία χρησιμοποιώντας ξύλινα ρόπαλα, στη συνέχεια του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

 

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας  για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αγρόκτημα του σε οικισμό της περιοχής, διαπιστώθηκε να κατέχει έξι σκύλους υποσιτισμένους και δεμένους με πρόχειρες αλυσίδες, σε σιδερένια βαρέλια, χωρίς  να τηρούνται οι κανόνες ευζωίας τους.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών 

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, σε χωριό της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε καφενείο, εξυπηρετώντας δυο πελάτες, παραβιάζοντας την απαγόρευση λειτουργίας καταστημάτων για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας. Στην συλληφθείσα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

Σύλληψη ημεδαπού  για παράβαση του νόμου περί όπλων

 

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο 65ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος της Ρίγανης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

•       (1) μεταλλική φιάλη σπρέι πιπεριού,

•       (1) σιδερογροθιά,

•       (1) μεταλλικός φακός με ενσωματωμένο μηχανισμό ηλεκτρικής εκκένωσης

(tazer) και

•       (1) μεταλλική αλυσίδα.

 

Σύλληψη  δυο   ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δυο ημεδαπές γυναίκες, διότι ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από τις προθήκες  καταστήματος υπεραγοράς τροφίμων διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας (44) ευρώ.

 

 

Σύλληψη  ημεδαπού  για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν :

•       τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και έξι μηνών για απάτες, απόπειρα απάτης κατ΄εξακολούθηση και παράβαση του νόμου που αφορά δήλωση περιουσιακής κατάστασης .

•       ένταλμα Σύλληψης του  Ανακριτή Αθηνών για ληστεία από κοινού κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση σκύλων σε γυναίκα εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης, σε πάρκινγκ της οδού Μάντικα στη Ραφήνα. Όπως αναφέρει το irafina.gr, ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο Δήμος . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search