Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Τάκη Παπαδόπουλου στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών

Το 2ο Γυμνάσιο Πατρών επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, Τάκης Παπαδόπουλος, με αφορμή την επιστροφή των μαθητών Γυμνασίων και Α', Β' τάξης Λυκείων στα σχολεία, μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για την εξάπλωση της πανδημίας του COVID-19. 

O κ. Παπαδόπουλος ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου και στις αίθουσες διδασκαλίας από τον Διευθυντή, Αντώνη Γεράνιο, διαπιστώνοντας την πλήρη εφαρμογή όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας που έχουν συστήσει το Υπουργείο Παιδείας και ο ΕΟΔΥ, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, σημειώνοντας την σημασία που έχει, «να συνεχίσουμε όλοι, ο ένας δίπλα στον άλλο, να προστατευόμαστε και να προστατεύουμε τους δικούς μας ανθρώπους, σε μία τόσο ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά».

«Η επιστροφή των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα σχολεία, αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στην προσπάθεια να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας. Έχει μεγάλη σημασία – και όχι μόνο εκπαιδευτική – να συνεχιστεί και να τελειώσει η σχολική χρονιά όπως ξεκίνησε, δηλαδή με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές στις σχολικές τάξεις. Κατά την σημερινή μου επίσκεψη διαπίστωσα πως τα παιδιά ξέρουν καλύτερα από όλους μας τα μέτρα προστασίας και είναι απόλυτα συνειδητοποιημένα. Επίσης, ότι οι εκπαιδευτικοί διατηρούν πολύ υψηλό ηθικό αλλά και μεγάλο ζήλο για να ολοκληρώσουν την σχολική χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και αυτά είναι δύο συμπεράσματα που με κάνουν πολύ αισιόδοξο για τη συνέχεια. Η κοινωνία μας είναι αποφασισμένη να νικήσει τον κορωνοϊό και να μην του επιτρέψει να απειλεί τις ζωές και την καθημερινότητά μας» υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα παρακολουθεί στενά τη συνέχιση και ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, παρέχοντας κάθε αναγκαία συνδρομή όπου υπάρχει ανάγκη. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Η πιθανότητα διασποράς του κορωνοϊού από επισκέπτες που προέρχονται από χώρες όπου η πανδημία έχει ελεγχθεί, είναι ελάχιστη, τόνισε ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής Πολιτικής της Υγείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγει ο δρόμος για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο άναψε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι διαγωνιστικέ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Για μία ακόμα ημέρα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας σε ένα 24ωρο. Ωστόσο αυτό που χτύπησε «καμπανάκι» είναι η ραγδαία αύξηση των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες απο τρεις διαφορετικές θεσμικές πλευρές, με τη μία εξ' αυτών ιδιαιτέρως σοβαρή, που φτάνει μάλιστα στα όρια του «σκανδάλου» και της ανάγκης παρεμβάσεων τόσο του Δήμου ό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγει ο δρόμος για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο άναψε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες. Ειδι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες απο τρεις διαφορετικές θεσμικές πλευρές, με τη μία εξ' αυτών ιδιαιτέρως σοβαρή, που φτάνει μάλιστα στα όρια του «σκανδάλου» και της ανάγκης παρεμβάσεων τόσο του Δήμου όσο και της Δικαιοσύν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση των κρατήσεων στα ξενοδοχεία της Αχαΐας για τις μέρες του Αυγούστου καταγράφουν οι επαγγελματίες του κλάδου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει η πληρότητα των ξενοδοχείων της Πάτρα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search