Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Τάκη Παπαδόπουλου στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών

Το 2ο Γυμνάσιο Πατρών επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, Τάκης Παπαδόπουλος, με αφορμή την επιστροφή των μαθητών Γυμνασίων και Α', Β' τάξης Λυκείων στα σχολεία, μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για την εξάπλωση της πανδημίας του COVID-19. 

O κ. Παπαδόπουλος ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου και στις αίθουσες διδασκαλίας από τον Διευθυντή, Αντώνη Γεράνιο, διαπιστώνοντας την πλήρη εφαρμογή όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας που έχουν συστήσει το Υπουργείο Παιδείας και ο ΕΟΔΥ, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, σημειώνοντας την σημασία που έχει, «να συνεχίσουμε όλοι, ο ένας δίπλα στον άλλο, να προστατευόμαστε και να προστατεύουμε τους δικούς μας ανθρώπους, σε μία τόσο ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά».

«Η επιστροφή των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα σχολεία, αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στην προσπάθεια να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας. Έχει μεγάλη σημασία – και όχι μόνο εκπαιδευτική – να συνεχιστεί και να τελειώσει η σχολική χρονιά όπως ξεκίνησε, δηλαδή με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές στις σχολικές τάξεις. Κατά την σημερινή μου επίσκεψη διαπίστωσα πως τα παιδιά ξέρουν καλύτερα από όλους μας τα μέτρα προστασίας και είναι απόλυτα συνειδητοποιημένα. Επίσης, ότι οι εκπαιδευτικοί διατηρούν πολύ υψηλό ηθικό αλλά και μεγάλο ζήλο για να ολοκληρώσουν την σχολική χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και αυτά είναι δύο συμπεράσματα που με κάνουν πολύ αισιόδοξο για τη συνέχεια. Η κοινωνία μας είναι αποφασισμένη να νικήσει τον κορωνοϊό και να μην του επιτρέψει να απειλεί τις ζωές και την καθημερινότητά μας» υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα παρακολουθεί στενά τη συνέχιση και ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, παρέχοντας κάθε αναγκαία συνδρομή όπου υπάρχει ανάγκη. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Σοβαρές ελπίδες είχαν εναποθέσει οι επιστήμονες στην αύξηση της θερμοκρασίας, η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να περιορίσει σημαντικά τον κορωνοϊό. Μεταξύ άλλων παραγόντων και η χρ . . .
LIFE STYLE

Τον Νίκο Μουτσινά υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» o Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ εξέφρασε την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ απο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποτελέσματα για το ΑΕΠ του πρώτου τριμήνου, που ανακοινώθηκαν σήμερα από την ΕΛΣΤΑΤ, σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.Όπως σημειώνει, . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος επικεφαλής της παράταξης "Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη" σε ανακοίνωσή του τονίζει:Μέγας κίνδυνος να προκύψει ιδιώτης διαχειριστής του φράγματος Πείρου- . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής κατοίκων για την Κανακάρη, στο πλαίσιο της στάσης στάσης αναμονής που τηρούν εδώ και καιρό , για την ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη που
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένη είναι η κοινωνία του Πύργου από το άκουσμα της είδησης της απώλειας του 53χρονου Γιάννη Γιαννακόπουλου, που χθες τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο που είχε με τη μηχα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ γιαπροβλήματα που προκύπτουν στη συνταγογράφηση και τα οποία πιθανά θα επιδεινωθούντο επόμενο χρονι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search