Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Χ Μπονάνου με το προεδρείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος συναντήθηκε την Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, με το προεδρείο των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων Π.Ε. Αχαΐας. Ο πρόεδρος Γεώργιος Παπακωνσταντίνου και ο γραμματέας Παναγιώτης Αγγελακόπουλος ζήτησαν την παρέμβαση της Περιφέρειας για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Οι επαγγελματίες τόνισαν ότι είναι από τους κλάδους του τουρισμού που επλήγησαν βάναυσα λόγω του κορωνοϊού και ζήτησαν υποστηρικτικά μέτρα από την κυβέρνηση.

Τόνισαν ότι αποτελούν το 80% του τουρισμού της χώρας μας, διότι η ομαλή λειτουργία ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, αεροπορικών πτήσεων και μεταφοράς επιβατών προϋποθέτει την ύπαρξη τουριστικών λεωφορείων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, όπου σε ανοικτή ακρόαση υπήρξε κατάθεση των απόψεων του κλάδου και προφορική ανταλλαγή απόψεων. Ο Υπουργός υποσχέθηκε να μελετήσει τα αιτήματα και να απαντήσει άμεσα για όσα μπορούν να επιλυθούν.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλοκαίρι χωρίς συναυλίες δεν γίνεται και έτσι, όπως κάθε χρόνο, η mojo live υποδέχεται το καλοκαίρι του 2020 με μια μεγάλη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επικοινώνησε σήμερα Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.   Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι δυο άνδρες "συζήτησα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  Τρίτη, 14 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έρχεται ξανά στα μέρη μας. Αυτή τη φορά για να παραστεί, ως κεντρικός καλεσμένος, στα επίσημα εγκαίνια το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κάθειρξη δέκα ετών καταδικάστηκε ένας 53χρονος ο οποίος εξέδιδε την 14χρονη κόρη του σε 57χρονο επιχειρηματία του Αγρινίου. Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  Τρίτη, 14 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έρχεται ξανά στα μέρη μας. Αυτή τη φορά για να παραστεί, ως κεντρικός καλεσμένος, στα επίσημα εγκαίνια του νέου Σιδηροδρομικο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κάθειρξη δέκα ετών καταδικάστηκε ένας 53χρονος ο οποίος εξέδιδε την 14χρονη κόρη του σε 57χρονο επιχειρηματία του Αγρινίου. Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών με αναστολή.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η περίπτωση του 9χρονου πατρινόπουλου που βοηθήθηκε από το "Φωτεινό Αστέρι" δεν μπορεί παρά να μας συγκινήσει όλους. Για ευνόητους λόγους η πανδημία του κορονοϊού δημιούργησε συνθήκες μιας νέας οικον
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search